Suskunlar (Showtv)

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
lokantadan sonra koptum ben misafir vardı izleyemedim çocuğu kaçırcaklardıya ecevit ve arkadaşları,irfan diyorum canım benim bunların kim olduğunu anlamadı mı ..:acep:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
lokantadan sonra koptum ben misafir vardı izleyemedim çocuğu kaçırcaklardıya ecevit ve arkadaşları,irfan diyorum canım benim bunların kim olduğunu anlamadı mı ..:acep:

Bende izleyemedim netten izlemeyi düşünüyorum canım.Hee tamam evet :cokkomik: Yarasa da bildim sizi tanıdım sizi dedi polislerden korkuya gitti takoz ama gerçekten anladımı kim olduklarını bilmiyorum :acep:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
Suskunlar-154_5803_154.jpg

trans.gif

Suskunlar
trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 31.05.2012 20:00
trans.gif

BEKLENEN YÜZLEŞMENİN GALİBİ KİM OLACAK ?

İrfan köstebeğin, Ecevit Gazanfer'in, Gurur üçüncü adamın peşinde! İrfan ve Sait için şimdi herkes şüpheli. Onlar köstebeği ararken Ecevit Gazanfer'i bulmak için uzun bir yola çıkacak ve hedefe adım adım yaklaşacak. Sonunda Ecevit'i ne bekliyor? Ecevit'in yokluğunda Bilal'in yeni bir dert ortağı olacak: Gurur. Kendi yöntemleriyle üçüncü adamı ararken, fark etmeden, yıllardır unuttuğu birine çok yaklaşacak Gurur. Yıllar öncesiyle boğuşan biri daha var: Ahu. Ecevit'ten alacağı cevaplarla şimdi daha da çaresiz. Bu arada İrfan bir isim öğrenecek: Şerif! Parçalar yerine oturacak ve İrfan Bilal'in karşısına dikilecek. Beklenen yüzleşmenin galibi kim olacak? ‘Suskunlar’ yeni bölümüyle 31 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
soluksuz bırakcak yine bu bölümde bakalım ne olacak o irfanın tırnakları ne öyle manikür ne alaka bi tuhaf korkunç :sok:korkak:gazanfer kimi arıyodu ya ..

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388

trans.gif

Suskunlar

trans.gif

Tarih-Saat: 07.06.2012 20:00
trans.gif

Bilal, Gurur'un Gazanfer olduğunu öğrendi. Şimdi onu ölmekten beter edecekler. Ecevit ve Bilal Gurur'un işini bitirmek üzere iki ayrı koldan yola çıkacaklar. Ama bu yol her zamankinden tehlikeli. Gidip de dönmemek var. Bu yüzden önce Ahu ve İbo'yla vedalaşacaklar. Bu arada Gurur da boş durmuyor. O da onun kim olduğunu bilen Şerif'in peşinde. Ama onun için, önce Bilal'i indirmesi gerek. Kovalamaca başladı. Kim kimi indirecek? Ecevit ve Bilal'den biri Ahu'ya geri dönecek ama hangisi? Ahu endişeyle onları bekliyor ama olayların ortasındaki kadın bu defa Ahu değil. Sibel. Sibel Bilal'in hayatını kurtarabilecek mi? Bu kovalamacada son gülen kim olacak? Gurur mu, Ecevit ve Bilal mi? ‘Suskunlar’ yeni bölümüyle 7 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
trans.gif

images

Suskunlar

trans.gif

Tarih-Saat: 14.06.2012 20:00
trans.gif

İKİ SANİYEDE HERŞEYİ ECEVİT Mİ YOKSA BİLAL Mİ DEĞİŞTİREBİLECEK ?

Gurur, ondan herşeyini alan Ecevit ve Bilal'den, ikisinin de en kıymetlisiyle intikam alma peşinde şimdi. Ecevit ve Bilal Ahu'yu kurtarmak için hayatları pahasına koşturacak. Ama ipler şimdi tamamen kopacak. Çünkü Gurur'un derdi o kadar basit değil. Onun şimdi, herkesin birden canını yakacak bir planı var. Bu planı bozmak için bizimkilerin sadece iki saniyesi olacak. İki saniyede herşeyi hangisi değiştirebilecek? Ecevit mi, Bilal mi? ‘Suskunlar’ yeni bölümüyle 14 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
bu diziyi hiç can kulağıyla izlememiştim:)
ama dün izledim, çok etkilendim yaw.
geç farkettim galiba : )

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
Suskunlar154_3136_154.jpg

Yayınlanmaya başladığı an itibariyle hem ekranlarda hem de sosyal medyada fırtına gibi esen “Suskunlar”, 6 Eylül Perşembe günü Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Yapımını Tims Productions, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Hatice Memiş ile Çağrı Lostuvalı'nın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut'un yazdığı “Suskunlar” yeni sezona yine iddialı bir başlangıçla geri dönüyor.

Oyuna Yeni İsim Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Berk Hakman ve Güven Murat Akpınar gibi isimlerden oluşan güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizinin kadrosuna yeni bir isim daha ekleniyor. “Suskunlar”ın hikayesinin gidişatını etkileyecek olan Nisan karakterini ise Pelin Akil canlandıracak. Şimdiden dikkatleri üzerine çeken ve kendinden söz ettiren Nisan karakterinin bu oyunu nasıl şekillendireceğinin cevapları ilk bölümde yer alacak.

Gençlik yıllarında yaşadıklarının izleriyle hayata karşı tavrını belirlemiş Nisan karakterinin kimin tarafında olacağının ve bu oyunu nasıl şekillendireceğinin cevapları ilk bölümde yer alacak.

Yeniden Birleşiyorlar Dizinin sezon finalinde yollarının ayrıldığını gördüğümüz Ecevit, Ahu, Bilal ve İbo hiç ummadıkları bir olay karşısında yeniden bir araya gelecek. Ve intikam ateşi yeniden alevlenecek. Yılın en iddialı yapımlarından Suskunlar’da Ecevit, Ahu, Bilal ve İbo'yu bu sezonda da yeni tehlikeler, tehditler ve sürprizler bekliyor.

Suskunlar’ın yeni bölüm özeti ise şöyle; Ecevit, Bilal, İbo, Ahu. Onları önce ayıran, sonra bir araya getiren hapishane günlerinin intikamını sonunda aldılar. Ama bu yolunun sonu, onların da sonu oldu. Şimdi bir kez daha dört bir yana dağıldılar. Kendilerine yeni hayatlar kurmaya. En baştan. O hayatlar bugün tekrar kesişecek. Çünkü bugün Kuyudibi'nin en mutlu günü. İbo ve Gülten evleniyor! Gurur, İrfan, Sait. İntikamdan paylarına düşeni aldılar. En çok da Gurur. O da herkes gibi yeni bir başlangıç yapacak. Gurur'un yeni yüzü herkesi çok şaşırtacak. Ve yeni bir kadın: Nisan. Yeni bir soluk vadedercesine girecek hayatlarına. En çok da Ecevit'in hayatına... Aradan geçen zamanda hayatlar da değişti dengeler de. Bunu en çok Ahu hissedecek. Ama değişen hiçbir şey, kimseyi, bu düğün gününün sonu kadar şaşırtmayacak... Bugünden sonrası artık, herkesin geri kalan hayatının ilk günü. SUSKUNLAR,

6 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
128157.jpg

Ekranda karizmatik 'Nisan'

Yayınlandığı ilk günden bu yana hatırı sayılır bir izleyici kitlesi edinen 'Suskunlar', daha da güçlenen kadrosuyla ekranlara iddialı dönüyor. Diziye yeni katılan Pelin Akil ise canlandırdığı 'Nisan' karakterini şöyle tanımlıyor: Karizmasını zekasıyla harmanlamış bir güç

Geçen sezon yayınlanmaya başladığı günden itibaren ses getiren 'Suskunlar' dizisi Show TV'de bu akşam yenilenen kadrosuyla başlıyor. 'Ecevit', 'Ahu', 'Bilal' ve 'İbo'yu bu sezon da sürprizler bekliyor. Pelin Akil ise diziye Nisan karakteriyle dahil oluyor. İşte, İrfan'ı canlandıran Mehmet Özgür ve Sait'e hayat veren Reha Özcan'la üç 'suskun'un ağzından yeni sezon...

- Rolünüze nasıl bir anlam yüklediniz?
Nisan, erkeklerin dünyasına, mahremiyetine fütursuzca girebilen bir kadın.

- Sizce Nisan nasıl bir karakter?
Özgüveni çok fazla, hayatı çözmüş, zengin bir ailenin tek kızı. Karizmasını zekasıyla harmanlamış bir güç...

- Suskunlar dizisi kariyerinizde nasıl bir dönüm noktası oluşturacak?
Yeditepe Üniversitesi'nde oyunculuk okuyorum. Rol aldığım tüm yapımlar benim için önemli ama hiç birine dönüm noktası diyemem. Ancak Nisan'da diğer oynadığım tiplemelerde olmayan yönler var.

- İrfan karakterinde 'iyi' bulduğunuz bir yön var mı?
Her şeye rağmen vazgeçmeyen bir yaşama inadı var İrfan'ın. Bence her insanın böylesi bir inada sahip olması gerekir.

- Bugüne kadar canlandırdığınız roller arasında İrfan'ın yeri ne?
Bu soruyu yalnızca TV projeleri bazında yanıtlayacak olursam İrfan özel bir yere sahip. Çünkü vizyon acısından değerini bulan bir rol oldu. Oynamaktan keyif alınan, izlemekten keyif duyulan...

- 'İnsan evladı' sözü sizinle özdeşleşmiş ve sosyal medyada çok tutmuştu...
Evet, uzun uğraşlar ve elemeler sonunda bulduğum bir hitap şekliydi. İzleyicinin gözünde nefret edildiği kadar sevildi de. Zira kötülerin ne kadar sevilirse o kadar fazla nefret edileceğini düşünen bir bakış açım var. Galiba öyle de oldu...

- Gerçek hayatta İrfan gibi biriyle karşılaşsanız ona ne söylemek isterdiniz?
İntikam soğuk yenen bir yemektir sıcak yersen ağzını yakar insan evladı...

- Sait'i canlandırmanın en zor yanı nedir?
(Reha Özcan) En zoru seyircinin hoşuna gitmeyecek bir karaktere inandırıcılık sağlamak için kendi alışkanlıklarından uzaklaşmak diyebilirim.

- Sait size göre tümüyle kötü bir karakter mi?
Hiçbir insan tek başına iyi ya da kötü değildir. Sait'in sadece kötü yüzünü gördük ama onun öyle bir adama nasıl dönüştüğünü bilmiyoruz.

- İrfan'la ilişki sürecek mi?
Bence kötüler birbirlerinden beslenir. Bu ayrılıkla biten bir ilişki olamaz. Çünkü aralarındaki duygusal bağı tamamen çıkar ilişkileri oluşturuyor.

- Bu tipleme için gelen tepkiler ne yönde?
Eskiden kötülere dışarıda da kötü davranılırdı. Ancak sosyal medyadaki bazı yorumlar dışında birebir olumsuz bir şey yaşamadım.

- Sosyal medyayla aranız nasıl? Suskunlar Twitter ve Facebook'ta beğeni toplamaya devam ediyor. Ne düşünüyorsunuz?
Sosyal medyayı sıkı takip ediyorum, alternatif iletişimi de seviyorum. Bu beğeni sanırım apoletlerimiz. Layık olma çabamız sürecek...

Akşam

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388

trans.gif

Suskunlar

trans.gif

Tarih-Saat: 13.09.2012 20:00

trans.gif

Gurur tarafları belirledi, intikamının yolunu çizdi. Plan işliyor. Bizimkiler birbirine tekrar kenetlendi. Ama yeni planlardan da oyunculardan da habersizler.. İrfan ve Sait yeni emirleri beklerken, Nisan çoktan işe koyuldu. Ecevit'i kendine çekmek için üstüne düşeni yapacak. Bu arada Gurur bizimkilerden biri olma yolunda uğraşıyor. Ama onların şimdi Gurur'un dostluğundan çok daha büyük bir derdi var. En büyük bela yine en günahsızı buldu. Gülten ve İbo'nun arasına koca bir duvar koydu. Bu duvarı aşmak, İbo'nun büyümek için verdiği en büyük sınav olacak.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388

trans.gif

Suskunlar

trans.gif

Tarih-Saat: 20.09.2012 20:00

trans.gif

Kabus bitmiyor. İbo hayatında ilk defa elini kana buladı. Fakat yanlış adamı öldürmek için. Büyümek için can atan İbo, bunun ağırlığıyla nasıl başa çıkacak? Gurur İbo için kendini ortaya attı. Şimdi aralarına girdiğinden emin. İbo'nun dostluğu onu diğerlerinin de arasına sokabilecek mi? O bizimkilerin arasına girmeye çalışırken, Nisan da Ecevit'in hayatına bir adım daha yaklaşacak. Bu arada bizimkiler artık İbo'yu mutluk etmek istiyor. Artık beklemek yok. Onu ve Gülten'i hayata döndürmek için ellerinden geleni yapmaya hemen başlayacaklar. SUSKUNLAR, 20 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Ilk sezonu izlemedim ama bu sezonu izleyecekmisim gibi duruyor. :gozluk:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388

trans.gif

Suskunlar

trans.gif

Tarih-Saat: 27.09.2012 20:00

trans.gif

İrfan Kuyudibi'ne kadar gelip Gülten'e yüzünü gösterdi. Bizimkiler artık kimin peşine düşeceklerini biliyor. Ve bu kovalamacada akıllarına gelen her yolu deneyecekler. İrfan bu arada çoktan kaçışa başladı bile. Ama İrfan'ın peşine düşmeden önce, İbo'nun itiraf etmesi gereken birşey var. Gurur bizimkilerin güvenini sarsmamak için, Nisan'ın bile tahmin etmediği bir yol seçecek. Nisan diğer yanda üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Ecevit'e yaklaşma yolundaki yeni adım, Nisan'ı hiç zorlamayacak. Bu kavganın ortasında hala acı çeken biri var. Gülten. Yaşadıklarıyla bir parça daha başedebilmek için İbo'dan mühim birşey isteyecek.

SUSKUNLAR, 27 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
bu sezonda çok iyi Nisan karakteri çok iyi iyiki katılmış ama dahada duygusal oldu İbrahimin sevdiğinin başına gelenler ...dün nefessiz izledim..

Ay hele o Ahmet Kaya şarkısı bitirdi beni resmen.Nasıl büyüledi anlatamam.

Yine harika ama sonunda ne oldu,hani yakaladı yaaa..Nisan'ın Kiminle olduğunu görebildimi Ahu?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar