Ünlüleri tutuyorum bende.Yaşasın dokunulmazlık onların oldu
Gönüllülerdeki Duygu da ünlü aslında ama ünlülerde yer kalmayınca gönüllere vermişler.İyiki öyle yapmışlar ne gıcık şey.
Az önce bir video gördümde o detayı yazmayı unutmuşumevlerinden ayrılırken Dağhan'ın annesi "Senin evin anahtarı bende kilitleyecekmiyim?" diyo Dağhan'da "Yok kilitleme açık dursun :ne: İhtiyacı olan girsin çıksın" diyo çok hoşlardı yahu
nasıl ya o kızın nesi ünlüymüş
Az önce bir video gördümde o detayı yazmayı unutmuşumevlerinden ayrılırken Dağhan'ın annesi "Senin evin anahtarı bende kilitleyecekmiyim?" diyo Dağhan'da "Yok kilitleme açık dursun :ne: İhtiyacı olan girsin çıksın" diyo çok hoşlardı yahu
Biyerlerden hatırlıyorum ama nerden çıkaramadım.nette araştırma yapabilirsin.Dizilerde oynadı diye biliyorum.ÇOk gıcık gitsin istemiyorum bir yandan ama gönüllüleri birbirine düşürsünO giderse gönüllüler güçlenebilir mazallah
20:00
Survivor
Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma Programı)
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; Survivor, tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmacılar hem birbirleriyle hem açlıkla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor. Yarışma bu sene Panama'da bir adada çekiliyor.
20:00
Survivor
Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma Programı)
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; Survivor, tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmacılar hem birbirleriyle hem açlıkla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor. Yarışma bu sene Panama'da bir adada çekiliyor.