Sürpriz Aşk

zuzu44

Daimi Üye
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
10.822
Tepki
8.685
Puan
113
Konum
istanbul

attachment.php





Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin Hatice Sultan’ı Selma Ergeç, ‘Mazi Kalbimde Yaradır’ dizisinde Ferit’i canlandıran Özgür Çevik’le yeni bir aşka yelken açtı.Çift, Rumeli Hisarı’ndaki Rumeli Balıkçısı’nda başbaşa yemek yedi. Gözlerini birbirinden alamayan ikili, üç saat mekanda kaldı.

Milliyet Cadde'de yer alan habere göre; gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenen Çevik-Ergeç çifti, birlikte görüntü vermeyeceklerini bildirmek için basın mensuplarına haber gönderdi. Gelen görevli, çiftin görüntülenmek istemediğini ve röportaj vermeyeceğini iletti.

Çevik, çareyi mekana taksi yanaştırmakta buldu. Taksinin gelmesiyle ikili hızlı adımlarla araca gitti. Aşk sorusuna gülümseyen Ergeç, cevap vermedi. Çevik’inse yüzünün asık olduğu görüldü.
 

Ekli dosyalar

  • 14532615.jpg
    14532615.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 104

ebrulii

Daimi Üye
Katılım
13 Haziran 2011
Mesajlar
3.455
Tepki
3.711
Puan
113
Yaş
35
Konum
SOMA'da Yaşıyorum
aa yeni duyuyorum bu haberi severim ben özgür çevik'i hayırlı olsun diyelim tatlı kız bulmuş lokum gibi çocuğu :cokkomik::cokkomik::cokkomik:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst