Süprem sosu

zuzu44

Daimi Üye
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
10.822
Tepki
8.684
Puan
113
Konum
istanbul
attachment.php

MALZEME ; 1 LİTRE
500 ml Tavuk suyu
100 gram Mantar bölünmüş
800 ml Tavuk velutesi
200 ml Çiğ krema
75 gram Margarin
1 Çay kaşığı tuz
1 Çay kaşığı karabiber

YAPILIŞI ;Tavuk suyu ve mantar parçalarını derin bir tavaya koyup,tavadaki karışımın yarısı kalıncaya kadar çektirin.Tavuk velutesini ve kremanın 100 ml’sini ilave edin ve kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar pişirin.İnce bir süzgeçten geçirip süzün.Margarini katıp, karıştırın.Kalan kremayı da ilave edip sosu tamamlayınız
alıntıdır...
 

Ekli dosyalar

  • 413477302340.jpg
    413477302340.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 67

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst