Şüphe- (Kanald)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx



Şüphe çok yakında başlıyor!

Kanal D’de Ocak ayında “Şüphe” adlı, görkemiyle göz kamaştıracak, sürükleyici ve sürprizlerle örülü hikayesiyle milyonların yeni ekran tutkusu olacak yeni bir dizi daha ekrana gelecek.

Üzerinde, 1 yılı aşkın bir süredir ve büyük bir titizlikle çalışılan “Şüphe”nin yönetmenliğini, Türk sinemasının usta isimlerinden Abdullah Oğuz yapacak. Dizinin senaryosunu ise Zülküf Yücel kaleme alıyor.

“Şüphe”, büyük bir servete sahip, şaşalı yaşantıları ile göz kamaştıran çok güçlü bir ailenin ışıltılı olduğu kadar, soluk kesecek entrikalarla dolu, sırlarla örülü güç ve iktidar savaşını konu alıyor. İş çevreleri, sosyal hayatları ve ev yaşantıları ile son derece elit bir ailenin dünyasını ekrana taşıyacak olan “Şüphe”, karakterleri kadar, iddialı kostümleri ve mekan tasarımıyla da bu dünyanın bir yansıması olacak.

Çekimlerine İstanbul’un en lüks semtleri ve görkemli mekanlarında start verilen “Şüphe”, Ocak ayından itibaren, Çarşamba akşamları “Yaprak Dökümü”nün yerine ekrana gelecek.

5 Ocak Çarşamba

Şüphe gözde mekanlarda çekiliyor

Şaşalı bir yaşantı gözler önüne seriliyor...
Kanal D’nin yeni dizisi “Şüphe”nin ana çekim mekanları olarak, İstanbul’un en şık, en göz alıcı iki marka mekanı kullanılıyor.

Bunlardan ilki, dünya gayrimenkul devi Donald Trump’ın Avrupa’da gerçekleştirdiği ilk projesi olan “Trump Towers”, diğeri ise Halit Ziya Uşaklıgil’in torunu Emine Uşaklıgil’e ait olan ve Türkiye’de bir eşi benzeri daha bulunmayan “Cam Ev”.

İlk bölümü 5 Ocak Çarşamba günü ekrana gelecek dizide bilindiği üzere, büyük bir servete sahip, şaşalı yaşantıları ile göz kamaştıran çok güçlü bir ailenin ışıltılı olduğu kadar, soluk kesecek entrikalarla dolu, sırlarla örülü güç ve iktidar savaşı konu alınıyor. Dizinin çekimlerinde kullanılan sırf bu iki mekan bile, hem bu büyük servet ve şaşalı yaşantının en gerçekçi biçimde ekrana yansıtılacağının, hem de bu dizideki zenginlik ögelerinin, şimdiye kadar izlediklerimizin çok üzerinde ve çok ama çok farklı olacağının ip uçlarını veriyor.

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Zülküf Yücel’in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosuna, Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu ve Serkan Altunorak’tan sonra katılan bir diğer ünlü isim de Güngör Bayrak oldu.

Kanald
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
12209161.jpg


Kimseye güvenme kendine bile...

Abdullah Oğuz’un yönettiği “Şüphe” , 5 Ocak’ta ilk bölümüyle Kanal D ekranında olacak. Dizi, güçlü oyuncu kadrosu, sürprizlerle örülü öyküsü ve görkemli çekim mekanlarıyla şimdiden yeni yılın en iddialı yapımı olmaya aday.

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Şüphe”nin tüm oyuncu kadrosu belli oldu. Dizide Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu ve Serkan Altunorak’ın yanı sıra Uğur Karabulut, Güngör Bayrak, Burcu Kutluk, Müge Boz, Burhan Öçal, Şafak Pekdemir, Adnan Biricik, Mahmut Gökgöz, Nusret Şenay, Zeynep Kumral, Durukan Çelikkaya, Ebru Ojen Şahin, Sevinç Kumaş, Begüm Benian ve Selçuk Özdoğan rol alacak.

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un, yapımcılığını Elif Ayşe Durmaz’ın üstlendiği, senaryosunu ise Zülküf Yücel’in kaleme aldığı “Şüphe”, çok zengin ve güçlü bir ailenin entrikalarla dolu, sırlarla örülü iktidar savaşını ekrana taşıyacak. Çekimleriİstanbul’un en lüks semtleri ve görkemli mekanlarında gerçekleştirilen dizinin ilk bölümü, 5 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak.
Miras mücadelesi

“Kimseye güvenme, kendine bile...” sloganıyla yola çıkan “Şüphe”nin konusu şöyle: Türkiye’nin en varlıklı ailelerinden Kutlu Ailesi, şok bir ölümle sarsılır. Aynı anda bir başka kişinin hayatı da, annesinin öldürülmesiyle yerle bir olmuştur. Bu kişi, Kutlu Ailesi’nin gizli varisi İpek’tir. Bu iki ölüm, beraberinde hiç beklenmedik olaylar getirir. İpek, miras mücadelesinde tüm dengeleri altüst edecek, bir yandan annesinin katilini ararken, bir yandan da içine girdiği görkemli dünyanın kurallarını yavaş yavaş öğrenecektir.
Fotoğraflarda Oğuz imzası

“Şüphe” için çekilen konsept fotoğraflarına yönetmen Abdullah Oğuz imza attı. Fotoğraf çekimine katılan erkek oyuncuların kostümlerini Ralph Lauren ve W Collection, kadın oyuncularınkini de Elif Cığızoğlu hazırladı. Hande Kunaçav ve Cem Lokmanhekim’in mücevherlerinin kullanıldığı çekimlerde ayrıca Türkiye’de sadece üç adet satılan Jaguar’ın en yeni modelleri olan XK Convertible ile XJ SWB yer aldı.

Hürriyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
39638_suphe.jpg

Şüphe


Tarih: 2011-01-19 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Kimseye güvenme. Kendine bile…

3. Bölümün özeti

İPEK, BÜYÜK BiR DAVET iLE SOSYETEYE TANITILIYOR.

Tarık’ın çalışma odasında yakalanan İpek, annesinin ölümü ile ilgili onu suçlamakta aceleci davranır. Katile yaklaştığını düşünürken, bu işin sandığı kadar kolay olmadığını anlar. Artık İpek, Tarık’ın açık hedefi haline gelmiştir. Tarık’ın düşmanı Nejdet’in dostudur. Serap’tan aldığı gelişmeleri basına sızdıran Nejdet, İpek’e annesinin katilini bulmasında yardımcı olabileceğini söyler. Ancak bu yardım karşılıksız değildir. Cavidan, Tarık’a karşı güçlenmek için İpek’i kendi safına çekmeye karar verir ve düzenlediği büyük partiyle İpek’i sosyeteye, Kutlu Ailesi’nin yeni ferdi olarak tanıtır. Bu durum Tarık’ı iyice çıldırtır.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
39980_suphe.JPG

Şüphe


Tarih: 2011-02-02 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


İpek tehlikeli bir oyun oynuyor

Kanal D’nin başrollerinde; Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu, Serkan Altunorak, Uğur Karabulut, Güngör Bayrak, Burcu Kutluk, Müge Boz ve Burhan Öçal’ın oynadıkları, Şafak Pekdemir, Adnan Biricik, Mahmut Gökgöz, Nusret Şenay, Zeynep Kumral, Durukan Çelikkaya, Ebru Ojen Şahin, Sevinç Kumaş, Begüm Benian ve Selçuk Özdoğan’ın da önemli rollerini üstlendikleri sevilen dizisi “Şüphe” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

GERÇEKLERİ ÖĞRENMEK ADINA İPEK, TARIK VE NEJDET ARASINDA TEHLİKELİ BİR OYUNA GİRER. CÜNEYT İSE SONUNDA İPEK’E AÇILMAYA KARAR VERİR.

Paintball oyunu İpek’in ani bayılması ile tatsız biter. Ancak bu olay İpek’in sırrının da ortaya çıkmasına neden olur. Ailedeki herkes bu durumdan etkilenmiş görünür, özellikle de Cavidan. Cüneyt cesaretini toplayıp İpek’e açılmaya karar verir. İstediğini yine elde edemeyen Nejdet öfkelidir. Kızgın okların hedefinde ise İpek vardır. Görüşmeye zorla getirilen İpek bu durumu kendisi için yeni bir fırsata dönüştürür. Tarık’ın köstebeği olma karşılığında annesinin katili konusunda kesin yardım sözü alır. Ancak Nejdet ona güvenip güvenemeyeceğini test etmek ister. Tarık ve Nejdet arasındaki tehlikeli intikam oyununa gerçekleri bulma adına, artık İpek de katılmıştır. Cüneyt ile aralarındaki gerginliğe son vermek isteyen İpek, ona telefon eder. Ancak Cüneyt’in geç saatte çalan telefonunu eski karısı cevaplar. Duydukları karşısında şaşıran İpek’in aklı fena karışır. Tarık, başı polis ile dertte olan Meltem’in yeni bir skandala daha imza atmasını engellemek için mahkeme gününe kadar onu şehir dışına çıkarır. Tarık’ın, başını sürekli derde sokan Meltem’in bu son skandalından iyi bir ders alması için planı vardır. Mahkeme kararı herkesi şaşırtır, özellikle de Meltem’i.
Cüneyt İle İpek engellere rağmen birbirlerine açılacaklar mı? Nejdet’in teklifini kabul eden İpek yoksa ikili mi oynuyor? Tarık her şeye rağmen İpek’ güvenebilecek mi? Nejdet’in İpek’in annesinin katili ile ilgili bulduğu ipucu ne? Tüm bu soruların cevabı Şüphe’nin bu akşam ki yeni bölümde yanıt buluyor!
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
40178_suphe.JPG

Şüphe


Tarih: 2011-02-10 TV : KANAL D Saat: 23:15Tür:Yerli Dizi


Şüphe, final bölümü ile ekrana geliyor

Kanal D’nin başrollerinde; Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu, Serkan Altunorak, Uğur Karabulut, Güngör Bayrak, Burcu Kutluk, Müge Boz ve Burhan Öçal’ın oynadıkları “Şüphe” adlı dizisi bu akşam final bölümü ile ekrana geliyor

İpek, annesinin katilini görmüş olabileceğini düşündüğü Feyyaz’ın peşindedir. Ancak ona bu bilgiyi veren Nejdet adamın yerini bilmemektedir. İpek’i hapishanedeki üvey babasına yönlendirir. Feyyaz’ın saklandığı yeri onlara söyleyecek tek isim Hikmet’tir. Cüneyt onaylamasa da İpek’i yalnız bırakmak istemez. Ancak vereceği bilgi karşısında Hikmet’in de bir şarttı vardır. Her geçen gün birbirlerine biraz daha fazla bağlanan İpek ve Cüneyt nasıl bir tehlikeye bulaştıklarının farkında değillerdir. Tarık’ın boşanmaya karar verme ihtimaline karşı, kendini güvenceye almaya çalışan Serap onun zayıf noktasını bulur. Onu çocuk sahibi olmaya yeniden ikna eder. Tarık doktora muayene olmayı kabul eder. Fakat kısa bir süre sonra Tarık da herkesin dikkatini çeken büyük değişiklikler olur. Cavidan, bu inanılmaz değişimde Serap’ın parmağı olduğunu anlar ve onu yakın takibe alır. Meltem ise cezasını çekmek üzere gittiği huzurevinde adeta işkence çekmektedir. Tam bir kabus yaşayan ve her şeyden şikayet eden Meltem, daha ilk günden havlu atar. Bir an önce oradan kaçmanın yollarını arar ama bu sanıldığı kadar kolay değildir. Feyyaz’ın peşinde olan İpek ve Cüneyt ise hiç beklemedikleri şok bir gelişme karşı karşıya kalırlar. Bu arada İpek ile gizlice buluşan avukat Hakkı’nın söyledikleri genç kızın kafasının iyice karışmasına neden olur.
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Bir kere izledim ilgimi ceker gibi oldu sonra cok sikici gelmeye basladi. :sinifsinif:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst