Suna Dumankaya Cilt Sıkılastırıcı Bitkisel Kurler

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
Bitkisel guzellik maskeleri doganin sunmus oldugu mucizelerdir. Sonyillarda ozellikle bayanlar tarafindan oldukca ilgi goren sifali bitkiler etkisini oldukca hizli gostermektedir. Suna Dumankaya tarafindan hazirlanmis dogal receteler sayesinde kendinizi daha guzel, ozel ve sikilasmis hissedeceksiniz. Cilt bayanlar icin en onemli giysidir. Cunku yas, genetik faktorler, dis etkenler cildi yoracak ve zamanla yipratacaktir. Bunun onlemini almak icin cildinize cok iyi bakmali ve zamaninda korumaya almalisiniz.

sunadumankayabitkiselkurler.jpeg


Cildi germek icin oldukca ekonomik ve basit hazirlanan maskeler vucudunuzda harikalara yaratacaktir. 1 adet ayvanin tum cekirdeklerini ezelim. Uzerini ortecek kadar su ekleyelim. Ezilmis ayva cekirdeklerini 2 dakika kaynatip bir cam kabin icine koyalim. 2 gun bekletelim ve 1 tatli kasigi bal ilave edelim. Bu karisimi cildimize dekolte bolgesinden itibaren yuzumuze surelim ve 2 saat bekletelim. Cildinizde kisa surede olumlu degisimler goreceksiniz ve kendinizi daha ozel hissetmeye baslacaksiniz.



Diger bir kurumuz 1 tutam hubuskus ve 1 tutam kusburnunu yarim litre suyun icine atip kaynatalim. 5 dakika kaynadiktan sonra 15 dakika demlendirelim. Bu karisimdan cilde kompres yapalim ve uzun sure bekleyelim. Daha sonra cildimizi duru suyla yikayalim. Bu harika karisim sayesinde son derece ekonomik bir sekilde guzellesecek ve cildinizin daha gergin oldugunu hissedeceksiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst