Sulu çamaşıra bir yıl

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
1421746606286.jpg


Sulu çamaşıra bir yıl

Halı çırpıp sigara izmariti atan ve astığı çamaşırların sularını damlatarak kafe işletmecisi alt kat komşusu Seray Ençetin'i (27) rahatsız eden Yüksel K.'ya (56) kişilerin huzur ve sükunu bozma suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Beşiktaş'ta halı çırpıp sigara izmariti atan ve astığı çamaşırların sularını damlatarak kafe işletmecisi alt kat komşusu Seray Ençetin'i (27) rahatsız eden Yüksel K.'ya (56) kişilerin huzur ve sükunu bozma suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Müşteki Seray Ençetin ifadesinde, "Üst kattaki komşum, müşterilerimin üzerine sıkça halı çırpmakta, tentenin üzerine sigara atmaktadır. Çamaşırlarını ve paçalı donlarını sulu bir şekilde dışarıya gelerek asmakta, çamaşırlardan akan sular müşterilerimin üzerine damlamaktadır. Şikayetçiyim" dedi.

"PAÇALI DONDAN DAMLAYAN SULAR, MÜŞTERİLERİME GELİYOR"
İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın iddianamesiyle müşteki ve sanık ifadelerine göre Seray Ençetin, Beşiktaş Dikilitaş'ta bir kafe işletiyordu. Yüksel K. isimli kadın da müştekinin işlettiği kafenin üst katında oturuyordu. İddiaya göre Yüksel K., sıkça cafenin ön kısmında masalarda oturan müşterilerin üzerine halı çırpıyordu. Halıdan kalkan tozlar da müşterilerin üzerine geliyordu. Şüpheli Yüksel K. ayrıca cafedeki tentenin üzerine sigara atıyordu. Sigara yanığıyla delik delik olan tenteden damlayan yağmurlar da müşterilerin ıslanmasına neden oluyordu.Yüksel K.'nın daha fazla rahatsız etmemesi için tentenin altını kapatan Seray Ç., çardak yaptırdı. Yüksel K. bu defa Seray Ençetin'in yan komşusu olan ressam dükkanının olduğu kısımdan cafenin olduğu kısma halı çırpmaya başladı. Bununla da yetinmeyen Yüksel K., üst kattan bakkala sepet sarkıtarak müşterileri sürekli rahatsız etti. Sarkıttığı sepetle müşterilerin kafasına vuran Yüksel K., müştekinin çok sayıdaki müşterisinin cafeden ayrılmasına sebep oldu. Üst kat komşusundan şikayetçi olan Seray Ençetin ifadesinde, " Rahatsız olan çoğu müşterim cafemden ayrıldı. Halen müşterilerimin üzerine sigara izmariti atmaktadır. Yüksel K. bana da (bana burada huzur ve rahat vermeyeceğim. Seni buradan göndereceğim) diyerek tehditlerde bulunmaktadır. Ayrıca Yüksel K. çamaşırlarını ve paçalı donlarını sulu bir şekilde dışarıya gelerek asmakta, çamaşırlardan akan sular müşterilerimin üzerine damlamaktadır. Yüksel K.'dan şikayetçiyim ve uzlaşmak istemiyorum" dedi.

İŞYERİ SAHİBİNE DE AYNI ŞEKİLDE DAVRANMIŞ
Soruşturma kapsamında ifade veren şüpheli ev hanımı Yüksel K. ise, "25 yıldır aynı yerde otururum. Müşteki 1.5 aydır bu kafeyi işletmeye başladı. Her sabah yüksek sesle telefonla konuşmasından ve sigara içmesinden rahatsız oluyorum. 15 Aralık 2014 günü halımı alt katımda bulunan ressamın olduğu kısma çırptım. Bugüne kadar hiçbir şekilde aşağıya su dökmedim. Sigara kullanırım, ancak hiçbir şekilde aşağıya sigara izmariti atmadım. Müşteki bana hakaret etti. Suçlamaları kabul etmem" dedi. Tanık olarak dinlenen Müşerek Ö.'de, "Yüksel K., cafede oturan müşterileri ve cafenin sahibini halı silkelemek, sözlü taciz, çamaşırları sulu sulu asmak suretiyle müşterileri rahatsız etmektedir. Söz konusu işyerinin mülkü bana aittir. Tapuda dükkan olarak geçmektedir. Ben de 2008-2010 tarihleri arasında aynı işyerinde cafe işletiyordum. Yüksel K., yine aynı şekilde Seray Ençetin'e yaptıklarını bana da yapmaktaydı" dedi.

3 AYDAN 1 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ
Soruşturmayı tamamlayan savcılık şüpheli Yüksel K. hakkında 'kişilerin huzur ve sükunun bozma' suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. İddianamede şüphelinin suçunu kabul etmediği, ancak tanık ifadesinin müştekinin iddialarını doğruladığı belirtildi. İddianamede şüphelinin söz konusu cafenin üzerine halı çırptığı, sigara izmariti attığı, suları damlayacak şekilde çamaşır astığı öne sürüldü.

Sabah

 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Ayy paçalı dondan damlayan sular müşterilerime geliyor kısmına koptum
Saygısızlık yaa haftanın polemigi olur bu konu söylmim :kahkaha:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst