Şulişin Günlüğü

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Allah kabul etsin canım
Pazartesi perşembe yapsaydın
Kız oruçlu spor yapmasaydın başın neyin döner
Allah razı olsun pazartesi günü dörde kadar dersim var okulda zor olur diye bir de ilk tutmaya başlayacağım için o yüzden cesaret edemedim bugün erken geliyordum okuldan

Yok sabah hemen sahurdan sonra yaptım pilates yaptım hoplamalı zıplamalı bir şey olmadığı için sıkıntı olmadı çok şükür

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Çok şükür orucum rahat geçti Çok etkilenmedim biraz akşama doğru hafif bir baş ağrısı oldu ama iyiydim çok şükür gün içinde yarın bir ara vereceğim inşallah Perşembe günü tekrar oruç tutmaya niyetim var Allah kabul etsin

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.654
Çok şükür orucum rahat geçti Çok etkilenmedim biraz akşama doğru hafif bir baş ağrısı oldu ama iyiydim çok şükür gün içinde yarın bir ara vereceğim inşallah Perşembe günü tekrar oruç tutmaya niyetim var Allah kabul etsin
Rabbim kabul etsin inşallah

Örtmenim pazartesi perşembe tek gün tutuluyor diyorlar
Diğer günler çift olurmuş ne diyon bu konuda

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Günaydın günlüğüm bütün gece saat 9.30'da saçlarımı sıfıra vurdurdum Keloğlan gibi geziyorum

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Aynaya her baktığımda Allah'ım diyorum kanser hastalarına şifa ver.ne kadar zor bir şey ben saçlarımı uzacağını biliyorum Bir an onların aynaya her baktığında neler hissettiğini düşündüm.. saçlarım yere düşerken çok garip oldum

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Kafamda egzama var ve ne kadar ilaç da kullansam şampuanda kullansam geçmedi bir türlü o yüzden dün gece eşim sıfıra vurdu makinayla çok kötüymüş saçlarimin dipleri parça parça her yerleri kıpkırmızı olmuş yaralar olmuş

AystLL

Daimi Üye
Tepki
28.055
Kafamda egzama var ve ne kadar ilaç da kullansam şampuanda kullansam geçmedi bir türlü o yüzden dün gece eşim sıfıra vurdu makinayla çok kötüymüş saçlarimin dipleri parça parça her yerleri kıpkırmızı olmuş yaralar olmuş
Geçmiş olsun canım eşimde aynı şekilde saçlarının arasında egzama var şimdi yeni şampuan verdi doktor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar