Stevie Wonder geliyor!

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
772198_detay.jpg

Stevie Wonder geliyor!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, “Garanti Caz Yeşili”nin 15. Yıl etkinlikleri kapsamında, dünyaca ünlü müzisyen Stevie Wonder’ı ağırlıyor

Müzikseverlerin yıllardır dört gözle beklediği, nadir konser vermesiyle tanınan, efsanevi müzisyen Stevie Wonder 14 Eylül Cuma akşamı Maçka’daki Küçükçiftlik Park’ta sevenleriyle buluşacak.

Adını müzik tarihine parlak harflerle yazdıran dünyaca ünlü Amerikalı besteci, şarkıcı, virtüöz ve yapımcı Stevie Wonder, yarım asırlık müzik kariyeri boyunca "Music of My Mind", "Talking Book", "Fulfillingness' First Finale", "Innervisions" ve "Songs in the Key of Life" gibi klasikleşmiş albümlerin yanı sıra "Superstition", “Part Time Lover”, “Pastime Paradise”, “Sir Duke”, “You’re the Sunshine of My Life”, “Isn’t She Lovely?” gibi onlarca unutulmaz şarkının da yaratıcısı.

Piyano ve klavyenin yanı sıra armonika, davul ve perküsyon gibi enstrümanları da çalabilen Stevie Wonder, "The Woman in Red" (Kırmızılı Kadın) filminde kullanılan "I Just Called To Say I Love You" şarkısıyla kazandığı Golden Globe ve Oscar ödüllerinin yanı sıra kariyeri boyunca ürettikleriyle "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" de dahil olmak üzere 25 Grammy’nin de sahibi.

Habertürk
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst