Star'da Altın Günü (Startv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
ImageView.ashx


Star'da Altın Günü (Startv)

Star'da Altın Günü Birbirinden şık 5 hanım ve sahibini bekleyen tam 100 altın…

Hafta içi beş gün yayınlanacak olan gerçek bir televizyon yarışması. Birbirinden şık 5 hanım ve sahibini bekleyen tam 100 altın...
Beş hanım her gün birinin evinde toplanıp altın günü yaparlar.
Yarışmacının evinin temizliğinden, ikram edeceği yemeklere, giyim kuşamından, makyaj ve saçına, aile içi ilişkilerinden, dünya görüşüne kadar pek çok şeyin konu edileceği yarışma programında, son sözü yine hanımlar söyler. Günün sonunda 4 misafir ev sahibini değerlendirir. Kendilerine verilen 20'şer altından gönüllerinden koptuğu kadarını ev sahibinin kasasına atarlar. Beş günün sonunda kasasında en fazla altın bulunan yarışmacı tüm altınların yani 100 altının sahibi olur.
Bazen ikram edilen bir kurabiye, ya da takılan küçük bir aksesuar, bazen de sohbet sırasında söylenen hoş bir söz değerlendirmede etkili olabilecektir.

Kimi yarışmacı börekleri ünlü bir börekçiden alırken, kimisi annesinin yaptığı sarmalarla rakiplerinin beğenisini kazanmaya çalışır. Kimi yarışmacı ise saçını süpürge eder, geceden hazırlıklara başlar. Önemli olan tek bir şey vardır; altın gününde misafirlerini en iyi şekilde ağırlayıp, 100 altına kavuşmak.
Artık hafta içi her gün Altın Günü.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
45042_altin-gunu.jpg

Tarih: 2011-09-19 TV : STAR TV Saat: 14:15 Tür:Yarışma


ALTIN GÜNÜ
STAR EKRANLARINDA EĞLECELİ BİR YARIŞMA BAŞLIYOR.

Beş bayanın kıyasıya yarışacağı Altın Günü’nde misafirlerini en iyi ağırlayan yarışmacı 100 çeyrek altının sahibi olacak.

Hafta içi her gün ekrana gelecek programda, beş hanım yarışmacı her gün bir kişinin evinde toplanıp, altın günü yapacak.

Yarışmacının evinin temizliğinden, ikram edeceği yemeklere, giyim kuşamından, makyaj ve saçına, aile içi ilişkilerinden, dünya görüşüne kadar pek çok şeyin konu edileceği yarışma programında, son sözü yine hanımlar söyleyecek. Günün sonunda 4 misafir ev sahibini değerlendirecek ve kendilerine verilen 20’şer çeyrek altından gönüllerinden koptuğu kadarını ev sahibinin kasasına atacaklar. Beş günün sonunda kasasında en fazla altın bulunan yarışmacı tüm altınların yani 100 çeyrek altının sahibi olacak.

Bazen ikram edilen bir kurabiye, ya da takılan küçük bir aksesuar, bazen de sohbet sırasında söylenen hoş bir söz yarışmanın kaderini değiştirebilecek.

Kimi yarışmacı börekleri ünlü bir börekçiden alırken, kimisi annesinin yaptığı sarmalarla rakiplerinin beğenisini kazanmaya çalışacak. Kimi yarışmacı ise saçını süpürge edecek ve geceden hazırlıklara başlayacak.
Yarışmada amaç, altın gününde misafirlerini en iyi şekilde ağırlayıp, 100 çeyrek altına kavuşmak.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst