Spinlash mascara kullanan var mı?

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
215_buyuk_2.jpg
215_buyuk_3.jpg
215_buyuk_1.jpg

Kozmetik şirketleri maskaralarını geliştirmek için yeni formüllere ve fırçalara güveniyorken, kozmetik şirketi Akasha bir adım ileri giderek onun yenilikçi yeni maskarası, SPINLASHi üretti

SPINLASH hem hassas olarak dönerek topaklaşmaları giderir, kirpikleri tek tek ayırır, hem de sıvı bir çizgi halinde eyeliner (sürme) uygulamaktadır. Etki, Fırça ebadında değil, sıvının hareketindedir.
Aynı anda hem maskara, hem eyeliner (sürme), hem de kirpik kıvırıcısı işlevi görmektedir. Eyeliner uygulaması genellikle zordur ancak SPINLASH gözkapağınıza kusursuz bir çizgi çekme imkanı tanımaktadır. Patentli ürün olan SPINLASH yavaşça dönen sentetik fırçası bir yandan kirpiklerinizi tararken diğer yandan boyamakta ve böylece her zaman mükemmel kirpiklere sahip oluyorsunuz. Düzenli olarak eyeliner (göz kalemi) süren kadınlar, SPINLASH ile makyajda bir işlemi azalmış oluyorlar. SPINLASHin dizayn eden Barbara Carey, müşterilere örnekler gönderdiklerini ve onların SPINLASHdan çok memnun kaldıklarını söylüyor. Eğer maskara fırçasını kirpiklerinizin dibinde tutup, yukarı doğru hareket ettirmeden önce, bir süre beklerseniz, mükemmel bir boyama elde edersiniz bununla birlikte kusursuz bir eyeliner (göz kalemi) uygulaması da elde etmiş olursunuz.
Akasha360AnimatedGIF.gif


SPINLASH™ nedir?
SPINLASH, üst ve alt kirpiklerinize uygulayabilmek için her iki yönde de 360 derece dönebilen bir fırçaya sahip ilk maskaradır. Patenti olan SPINLASH’a siyah veya kahverengimsi siyah renklerinde sahip olabilir, veya SPINLASH’I kendi maskarınızla da kullanabilirsiniz. Yavaşça dönen fırçanın her hareketi ile kirpikte biriken maskara kalıntıları uzaklaştırılırken, kirpiklerinizi ayırır, boyar, uzatır ve dolgunlaştırır. Her zaman mükemmel kirpiklere sahip olursunuz. Kontakt lens kullanıcıları için uygundur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
Fiyatı KDV Dahil:64,90 TL
-alıntı-

Arkadaşlar şimdi netten arama yaparken bu maskarayı gördüm,hile varmı bilemiyorum ama aramızda bu maskarayı kullananlar var mı aceba?
Kirpiklerim çok dik kıvrılma maalesef bende olmuyor,kirpik makasıda kullanmama rağmen maalesef istediğim gibi görünmüyor kipriklerim.
Hatta denediğim ne maskaralar oldu,en ucuzundan en pahalısına tüm maskaralı denedim diyebilirim.Birde bunu denemek istiyorum ama öncelikle sizlerin yorumlarını almak istiyorum!!
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Boyutu önemli mi?
SPINLASHde fırçanın büyüklüğü değil, sıvının hareketidir.

Daha büyük her zaman daha iyi değildir. Bir maskara seçiminde, boyut önemlidir. Çok küçük olmamalı, ve çok da büyük olmamalıdır. Onemli olan fırçanın büyüklüğü değildir, sıvının hareketidir.

Maskara dünyası yıllardır çok farklı bir yeniliği görmemişti. "clumping (topaklaşma) problemini" fırça veya formül ile çözmek için üretilen çok fazla ürün var. SPINLASH topaklaşmaya ve maskara uygulamasına yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. SPINLASH’in yavaşça dönen sentetik fırçası bir yandan kirpiklerinizi tararken diğer yandan boyamakta ve her zaman mükemmel kirpikler yapmaktadır.

Akashada, maskara uygulamanın tecrübesini zenginleştirebilecek bir şekilde topaklaşma problemini çözmek için yola çıktık, diyor SPINLASHi bulan Barbara Carey.

Akashanın interaktif güzellik çizgisi bir sanat, moda ve kadınsı tasarım ve fonksiyon ile karışımın sonucudur. Amaç kadının kendisinin uzantısı olan eşsiz bir ürünü üretmektir. "SPINLASH ile bir başarıya ulaştığımızı, önceki müşterilerimiz bize söylüyorlar," gülümseyerek ifade ediyor Carey, güzel kirpiklerini kırpıştırarak.
SPINLASH™ nedir?
SPINLASH, üst ve alt kirpiklerinize uygulayabilmek için her iki yönde de 360 derece dönebilen bir fırçaya sahip ilk maskaradır. Patenti olan SPINLASH’a siyah veya kahverengimsi siyah renklerinde sahip olabilir, veya SPINLASH’I kendi maskarınızla da kullanabilirsiniz. Yavaşça dönen fırçanın her hareketi ile kirpikte biriken maskara kalıntıları uzaklaştırılırken, kirpiklerinizi ayırır, boyar, uzatır ve dolgunlaştırır. Her zaman mükemmel kirpiklere sahip olursunuz. Kontakt lens kullanıcıları için uygundur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Barbara Carey kimdir?
SPINLASH™ , girişimci/yazar Barbara Carey tarafından bulunmuştur. Barbara Carey 100den fazla fikrini pazarlamış, 7 şirket kurmuş ve bir düzineden fazla ABD patenti almıştır. Amerikada fenomen haline gelen Hairagami adındaki saç aksesuar sistemini piyasaya sunmuştur. Ödül kazanmış “Carey formula : fikirleriniz milyonlar değerinde” kitabını yazmıştır

SPINLASH’in diğer mascara markalarından farkı nedir?
Kirpikler normal olarak düzensizdirler. En önemli maskara şikayeti, maskaranın topaklanmasıdır. Peki maskara neden topaklanır? Topaklar, geleneksel maskaraların doğal, dağınık kirpiklere uygulanması ile oluşur. Karışık kirpiklere maskara uygulamak, dolaşmış, karışık saça saç spreyi uygulamak gibidir. SPINLASH™ , her dönüşte topakları uzaklaştırdığı için, ilk kez aynı anda topaklanma olmadan kirpiklerinizi fırçalayabilir ve boyayabilirsiniz.

Barbara, SPINLASH™ fikrini nereden buldu?
Barbara, her zaman kadınların hayatını kolaylaştıracak ve daha güzel hale getirecek ürünler tasarlamak konusuna odaklanmıştır. Tek kullanımlık, dönen dış fırçasının hikayesini okuduktan sonra, aynı başarıyı kadınların kullanabileceği şekilde üretmeyi düşünmüştür. Normal bir maskara fırçasını keserek, sapından ayırmış ve dönen bir lollipop tutucusuna yerleştirmiştir. Böylece SPINLASH.in ilk prototipi oluşmuştur.

SPINLASH™ güvenli midir?
SPINLASH, güvenlik özellikleri ile oluşturulmuştur.
1. Dengeleyici gövde : sabit bir eksen etrafında fırça hareketini düzenler.
2. Basınca duyarlı fırça : eğer kullanıcı çok fazla basınç uygularsa, fırça otomatik olarak durmaktadır.
3. Kontrol paneli : kullanıcının dokunuşlarına tepki gösterir. Kullanıcı parmaklarını düğmeden uzaklaştırdığında çubuğun hareketi durur.

SPINLASH’İN fırçası neden 2 yönlü hareket eder?
SPINLASH’in fırçası üst ve alt kirpikler için ayrıca sağ ve sol el kullanıcıları için 2 yönlü hareket eder.



Kozmetik sektöründe çok fazla maskara seçeneği olmakla birlikte, hiçbiri kadınların maskaralarla ilgili en büyük problemi olan topaklanmayı neden çözememiştir?
Bu sebeple diğer tüm maskara firmaları bu problemi formülü veya fırçayı değiştirerek çözmeye çalışmışlardır. Ancak SPINLASH, topaklanma sorununa yeni bir yaklaşım getirmiştir. Sonunda kadınlar kirpiklerine SPINLASH™ ile düzgün, biçimli ve seksi bir şekil verebilecekler.
C68XZJBmakyajteknikleri_gozmakyajiornegi.jpg



 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst