Soyalı Izgara Balık

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Balıkların içini temizleyip yıkadıktan sonra suyunu alması için bir kağıt havlu üzerine alın. Arkalı önlü üzerine un serpiştirin. Diğer tarafta daha önceden hafif haşladığınız soya fasulyelerini tuzlu suda pişene kadar haşlayın. Bir tavanın içinde yağı kızdırın. Balığı da içine koyup kızartın. Sonra balığı servis tabağına alıp üzerine dilimlenmiş soya fasulyelerini, domates dilimlerini ve kıyılmış maydanozu koyun. Tuz ve karabiber ilave ettikten sonra soyalı ekmek ile servis yapabilirsiniz.
2
kişilik

30 dakika

Çin


Malzemeler

2 adet balık
250 gr soya fasulyesi
3 yemek kaşığı soya yağı
2 yemek kaşığı un
1 domates
Maydanoz
Tuz, karabiber
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst