incitanemtuana
Daimi Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler;
*1 kg kadar haşlanmış ve ezilmiş patates,
*1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri,
*250 gr kadar sosis,
*Tuz,
*Galeta unu,
*Kızartmak için sıvıyağ
Hazırlanışı;
1.Patatesler haşlanır ve ezilir.
2.Sosisler yağ ve su ilave edilmeden az miktarda kendi salacağı suyu çekinceye kadar pişirilir.
3.Pişen sosisler 2-3 cm uzunluğunda didlimlenir.
4.Kaşar ve tuz ilave edilen patates iyice karıştırılır. Ceviden biraz daha büyük parçalar alınıp ortası açılır ve sosis konur. Tekrar yuvarlanarak patates kapatılır.
5. Galeta ununa bulanarak kızgın yağda kızartılır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ALINTI