Sonbahar Keki-Bitter

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
71.168
Kız insan kek yaptı diyede mi nazar değiyormuş ilk defa duydum haha haha
Tabi kız, sen bizim şirret akrabaları tanımazsın herşeye göz deydirir, iki çocukla nasıl uğraşıyorsun nasıl yapıuorsun diye mesaj atıyorlar sürekli. Nazara çok inanıyorum ben

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.801
Tabi kız, sen bizim şirret akrabaları tanımazsın herşeye göz deydirir, iki çocukla nasıl uğraşıyorsun nasıl yapıuorsun diye mesaj atıyorlar sürekli. Nazara çok inanıyorum ben
Nazara bende çok inanırım
Ayy gerçekten pislermiş size ne iki çocukla yapıyorsa bi MaşAllah demek çok mu zor

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.950
Ayy çok teşekkür ederim bacıcanım :zipla: gaza geldim az şov yaptim hahahaha nazar oldum heralde iki gündür o kekten sonra çarpılmış gibiyim :yildizlar:
Döktür hayatım bize de yansıyor güzel oluyor :kanka: havalar bozuk ya nazar değildir artık bir iki hafta iyi olup bir iki kafta öksür hapşır dönemlerindeyiz hele çocuğu okula gidenler yandı oradan da çok taşıyor çocuklar :(

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
71.168
Döktür hayatım bize de yansıyor güzel oluyor :kanka: havalar bozuk ya nazar değildir artık bir iki hafta iyi olup bir iki kafta öksür hapşır dönemlerindeyiz hele çocuğu okula gidenler yandı oradan da çok taşıyor çocuklar :(
Tam zaten bi sıcak bi soguk mahvediyor insanı sagol canım❤️

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar