Düğün temanız Sonbahar olsun…

Baharın neşesini, yazın egzotik dokunuşlarını, kışın kristal ışıltısını yansıtabildiğiniz düğününüze şimdi sonbaharın romantik renklerini taşıyabilirsiniz.
Toprak tonlarını, gün batımı ile birlikte her yeri kaplayan güz yapraklarını çağrıştıran kavuniçini, buğday rengini ve tatlı yeşilleri davet mekânınıza romantizm katmak için kullanabilirsiniz.

Yine iri yaprak formlarında davetiyeler, hem masa ve mekân süslemesinde hem de gelin buketinde kullanabileceğiniz bordo, oranj ve sarı tonlarında mevsim çiçekleri, büyük mumlar, aynı tonlarda saten kurdeleler, loş bir aydınlatma, büyük şamdanlar hatta sararmış yapraklarıyla mekana taşıyabileceğiniz yapma sonbahar ağaçları, renkli meyve kokteylleri gibi detaylar da mevsim romantizmini düğününüze taşıyabilir.
Taze meyvelerle hazırlanmış yiyecek ve içecek ikramları davetlere hoşluk katan lezzetler. Pastanızı yine mevsim meyveleriyle hazırlatabilir, çikolata tadından vazgeçemiyorsanız sos kullanabilirsiniz.
Yavaş yavaş kapalı mekanlara taşınan sonbahar düğünlerinde altın varaklar, kristaller gibi yaz düğünleri için pek önerilmeyen süslemelere yönelebilir, düğün mekanı ile birlikte peçetelik, davetiye ve şekerler gibi detaylarda yaldız kullanabilirsiniz.
Kavuniçi, bordo, sarı, gül kurusu tonlarındaki canlı çiçeklerle birlikte kuru dallar ve yapma sonbahar yaprakları da mekan süslemesinde kullanabileceğiniz unsurlardır. Açık hava düğünlerinde sıkça gördüğümüz ahşap masa ve sandalyelerde yerini varaklı sandalyelere, görkemli işlemelerle süslü masa örtülerine, saten kumaşlı dekorlara, altın ve gümüş kaplamalı çatal bıçak ve yemek takımlı ikramlara bırakabiliyor.

Baharın neşesini, yazın egzotik dokunuşlarını, kışın kristal ışıltısını yansıtabildiğiniz düğününüze şimdi sonbaharın romantik renklerini taşıyabilirsiniz.
Toprak tonlarını, gün batımı ile birlikte her yeri kaplayan güz yapraklarını çağrıştıran kavuniçini, buğday rengini ve tatlı yeşilleri davet mekânınıza romantizm katmak için kullanabilirsiniz.

Yine iri yaprak formlarında davetiyeler, hem masa ve mekân süslemesinde hem de gelin buketinde kullanabileceğiniz bordo, oranj ve sarı tonlarında mevsim çiçekleri, büyük mumlar, aynı tonlarda saten kurdeleler, loş bir aydınlatma, büyük şamdanlar hatta sararmış yapraklarıyla mekana taşıyabileceğiniz yapma sonbahar ağaçları, renkli meyve kokteylleri gibi detaylar da mevsim romantizmini düğününüze taşıyabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Taze meyvelerle hazırlanmış yiyecek ve içecek ikramları davetlere hoşluk katan lezzetler. Pastanızı yine mevsim meyveleriyle hazırlatabilir, çikolata tadından vazgeçemiyorsanız sos kullanabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yavaş yavaş kapalı mekanlara taşınan sonbahar düğünlerinde altın varaklar, kristaller gibi yaz düğünleri için pek önerilmeyen süslemelere yönelebilir, düğün mekanı ile birlikte peçetelik, davetiye ve şekerler gibi detaylarda yaldız kullanabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kavuniçi, bordo, sarı, gül kurusu tonlarındaki canlı çiçeklerle birlikte kuru dallar ve yapma sonbahar yaprakları da mekan süslemesinde kullanabileceğiniz unsurlardır. Açık hava düğünlerinde sıkça gördüğümüz ahşap masa ve sandalyelerde yerini varaklı sandalyelere, görkemli işlemelerle süslü masa örtülerine, saten kumaşlı dekorlara, altın ve gümüş kaplamalı çatal bıçak ve yemek takımlı ikramlara bırakabiliyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.