Sonbahar Düğünleri.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Düğün temanız Sonbahar olsun…

url



Baharın neşesini, yazın egzotik dokunuşlarını, kışın kristal ışıltısını yansıtabildiğiniz düğününüze şimdi sonbaharın romantik renklerini taşıyabilirsiniz.


Toprak tonlarını, gün batımı ile birlikte her yeri kaplayan güz yapraklarını çağrıştıran kavuniçini, buğday rengini ve tatlı yeşilleri davet mekânınıza romantizm katmak için kullanabilirsiniz.

url


Yine iri yaprak formlarında davetiyeler, hem masa ve mekân süslemesinde hem de gelin buketinde kullanabileceğiniz bordo, oranj ve sarı tonlarında mevsim çiçekleri, büyük mumlar, aynı tonlarda saten kurdeleler, loş bir aydınlatma, büyük şamdanlar hatta sararmış yapraklarıyla mekana taşıyabileceğiniz yapma sonbahar ağaçları, renkli meyve kokteylleri gibi detaylar da mevsim romantizmini düğününüze taşıyabilir.



Taze meyvelerle hazırlanmış yiyecek ve içecek ikramları davetlere hoşluk katan lezzetler. Pastanızı yine mevsim meyveleriyle hazırlatabilir, çikolata tadından vazgeçemiyorsanız sos kullanabilirsiniz.



Yavaş yavaş kapalı mekanlara taşınan sonbahar düğünlerinde altın varaklar, kristaller gibi yaz düğünleri için pek önerilmeyen süslemelere yönelebilir, düğün mekanı ile birlikte peçetelik, davetiye ve şekerler gibi detaylarda yaldız kullanabilirsiniz.



Kavuniçi, bordo, sarı, gül kurusu tonlarındaki canlı çiçeklerle birlikte kuru dallar ve yapma sonbahar yaprakları da mekan süslemesinde kullanabileceğiniz unsurlardır. Açık hava düğünlerinde sıkça gördüğümüz ahşap masa ve sandalyelerde yerini varaklı sandalyelere, görkemli işlemelerle süslü masa örtülerine, saten kumaşlı dekorlara, altın ve gümüş kaplamalı çatal bıçak ve yemek takımlı ikramlara bırakabiliyor.

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Resimlere güzel yansımış ama ölü yapraklar falan ne bileyim enerjisi iyi değil sanki:sevindirikasli:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst