Soğuk Tavuk Köfteleri-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre


Malzemeler:
  • 2 adet tavuk göğüs
  • 1,5 yemek kaşığı labne peyniri
  • 1 yemek kaşığı hardal
  • Yarım su bardağı dövülmüş ceviz
  • 1 kase chilli sos
  • Tuz
Hazırlanması:
  1. Tavukları haşlayın, rondodan geçirin ve bir kaseye alın.
  2. İçine labne ve hardalı ekleyip yoğurun. Tuzunu ayarlayın.
  3. Küçük yuvarlaklar yapıp dövülmüş cevize bulayarak servis tabağına dizin ve üzerlerine birer kürdan batırın.
  4. Yanında chilli sos ile servis yapın.
** Chilli sos; acı bir sos.. Büyük marketlerde bulabilirsiniz..
**Hardal ve labneyide kendi damak tadınıza göre arttırabilir veya azaltabilirsiniz..

ALINTI
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
aklıma değişik bişey geldi haşladığımız göğüslere yumurta kırsak galeta unu pul biber tuz karıştırıp öyle kızartsak güzel olmaz mı ki çiğken kızartınca çok yağ çekiyo haşlayınca böyle kızarsa belki daha hafif olur sizce olur mu??

paylaşım için sağol
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
aklıma değişik bişey geldi haşladığımız göğüslere yumurta kırsak galeta unu pul biber tuz karıştırıp öyle kızartsak güzel olmaz mı ki çiğken kızartınca çok yağ çekiyo haşlayınca böyle kızarsa belki daha hafif olur sizce olur mu??

paylaşım için sağol

Canım az yağda kızartıp, daha sonra havlu peçete üzerine ser, yağını çekiyor :eek:
 
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
ilknurum arisim vermis cvb i bencede öyle yapmak uygun ben hep öyle yapiyorum sorun yasamiyorum fazla yag konusunda
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst