Skandal!!!facebook herkesin e-mail'ini deşifre etti

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, kullanıcılarını oldukça kızdıracak bir hataya imza attı.
Yarım saat boyunca kullanıcıların gizli olan e-mail'lerini açık hale getiren Facebook, kullanıcılardan gelen yoğun tepki üzerine e-mail adreslerini tekrar gizli hale getirdi.

400 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısı bulunan Facebook, geçtiğimiz Salı günü büyük bir hata yaptı ve kullanıcıların gizlediği e-mail'leri herkesin erişimine açık hale getirdi. Böylece Facebook'taki kullanıcılar, arkadaş listesinde bulunmayan kişilerin e-mail'lerini yaklaşık 30 dakika süresince görüntüleyebilme şansına sahip oldu.

Yaptığı hatayı kullanıcılardan gelen yoğun tepki üzerine fark eden ve hatasını kabul eden Facebook, e-mail'leri tekrar gizledikten sonra olayın tamamen güvenlik yapılandırmasıyla ilgili olduğunu ve sistemlerinde meydana gelen bir problem nedeniyle e-mail'lerin açık hale geldiğini açıkladı.

OP
nazoeren

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
yaa sorma...messenger adresime bilmediğim bi kaç kişi davet göndermiş.şaşırmıştım..sebebi buymuş demek:kizdim:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ya benım bıtane face ADRESI vardı ama uydurma bı adrestı arkadasla oyun oynamak ıcn cıkardıgm ve sadece 2 3 kere gırdıgm
1yıl oncesı adres sonra ıptal etıtırdım ama hala davet gelıyo halla halla

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.215
:sok:sok hadi yaaaaaaaa
:bayil:
allahın cezaları zaten 1 grup var kapatmıyorlar :protesto:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki