Siyah nokta bantları sağlıklı mı?

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Cildimizin en büyük dertlerinden siyah noktaları yok etmek için kullandığınız bantlar size `Temizleyici kullanıyorum ama yine de oluyor!` dedirtiyorsa bu yazıyı dikkatle okuyun ve uygulayın.

attachment.php


Siyah noktaları gözenek içinde zorlamadan çıkarabilmek amacıyla cilde buhar verir. Deri yumuşar. Daha sonra iki başparmağına yumuşak bir kağıt mendil sarar.
Kirlerden düzenli arınan ciltte siyah nokta olmaz

Büyüteç altırda ziyah noktanın iki tarafından dokuyu ezmeden minik bir basınç uygular. Nokta yüzeye çıktıktan sonra mikrop kapmasını önleyici bir tonikle siler. Ardından , içinden tıpası çıkartılmış gözeneği sıkılaştırmak için bir maske uygular. Bu temizlik işlemine siz de evde bakımınızı düzenli yaparak destek oluşturursunuz. Kirlerden düzenli arındırılmış bir cilt, nemlendirilmiş ve korunmuş bir cilt zamanla artık siyah nokta oluşturmayacaktır.

Burun ve çene bantları kullanarak siyah noktaları temizlemek istiyorsanız: Kullanma talimatina uyun. Islatılmış burun derisi üzerine sandı yerleştirin. Kurumasını bekleyin ve bandı çıkardıktan sonra losyonla bölgeyi silip bir gözenek kapatıcı maske uygulayın. Nemlendiricinizi sürün.

(Bu işlemi yaparken buharlı bir banyoda beklemeyin. Bant kurumayacak ve siyah noktalara yapışamadığından çekip çıkardığınızda “ bant işe yaramadı” sanacaksınız!)

Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • 300siyahnoktalar.jpg
    300siyahnoktalar.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 47

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
bi ara band kullanmayı düşündüm dediler gözenekleri daha da büyütüyo sonra daha çok ve iri iri çıkıyo devamlı kullanman lazım filan...ben de korktum bişeyi devamlı hayatta kullanamam
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Ben hayatımda 1 kez kullandım. Baktım faydası yok, peeling aldım. Ondan memnunum :eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst