Sivilce Sorunuzu Çözün

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Sivilce çıkarmak , ergenlikle başlayan ve hayatımız boyunca sürecek tatsız bir olgudur aslında. Zaman zaman kötü bir sürpriz gibi aynada karşımıza çıkar, can sıkan kırmızı görüntüsü ile en özel günlerde bile tadımızın kaçmasına sebep olur .

blemish.jpg




Dünyada cilt bakımı anlayışını değiştiren ünlü dermatolog Dr. Howard Murad, sivilcilerinizi kapatırken iyileştirmeye yardımcı olan özel bir ürün geliştirdi. Murad’ın yeni ürünü BlemishTreament Concealer – Sivilce Kurutucu Renkli Kapatıcı Stik, yağsız ve renkli yapıya sahip ikisi bir arada formülü ile mükemmel bir görünüm için kapatıcılık sağlarken, % 81 oranında sivilcilerin oluşumunu engellemeyi ve pürüzsüz bir cilt ortaya çıkarmayı destekliyor.

Allure Magazine tarafından yaklaşık ikibinbeşyüz ürün arasında yapılan değerlendirmede editörlerin seçimi ile “Best Concealer for Blemishes” ödülü verilen kapatıcı stik, üç farklı renk tonu ile her cilt rengine uygun seçeneklere sahip.

Üstelik, “High School Musical” serileri ile tüm dünyada popüler hale gelen genç kızların sevgilisi Zac Efron’da Murad’ın bu yeni ürününün fanatikleri arasında..


Alıntıdır!


 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst