Sitemizin Annesi Gülümse Ablamız'dan Size Haberlerim Var!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.224
oooyy yaaa cok üzüldüm benim bitanecik ablama allah sabırlar eşinede acil sifalar versin yaa :aglayan:
çokçokçok geçmişler olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah iyi olur ya aminnnn dualarım sizinle ablacıgım benim :aglayan:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Allah razı olsun canlarım,bu güzel temenni ve dilekleriniz için..
ablam bir gelsede ne kadar secildiğini görse ve mutlu olsa:gitme:
Her zaman dualarımızı eksik etmeyeceğiz ablamız için

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
Sevgili dostlarım..

Sizler benim ailemsiniz ben sizleri inanın çok seviyorum.
On sene önce ayrılmış olduğum eşimle biliyorsunuz ki bir kaç ay önce tekrar evlendim gidicek bir adama evet dedim. ve bundan pişman deilim
o adam bana hayatta en büyük iki hazineyi verdi ogullarımı hayata bağlanma yaşama gücüm onlar benim artık babamız olmadan yolumuza devam edicez yaşları ne kadar büyükde olsa babalarını kaybedeceklerini bilmeleri onları
psikolojik olarak çok etkiledi. Yıllarca geminin kaptanı olan eşimden dümeni ben devir aldım artık ailemi ayakda tutmak bana düsüyor bu yüzden çocuklarımla birlikde son yolculugunda eşimin yanındayım sizlerden uzak kalıyorum ama gömlüm sizlerle biliyorum ki sizlerinde duaları benle Allah hepinizden razı olsun. İyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.360
canım ablacım inan bilmiyordum şahım teşekkür edrim güzel ablacım allah ım eşinin şifasını verir inşallah bu akşam eşin için kur anı kerim okuyacağım dilerim rabbimden eşini tez zamanda iyileştirir ve sıhhatine kavuşur hep birlikte birleşir yürekler duayla geçmiş olsun gülümse ablacım canım benim

5040.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar