Tanıştırayım iğdenin edeleli tavuğu
Ne kadar errkeksii
Ekli dosyayı görüntüle 24132
Bu da bizim yediğimiz edelesiz tavuk
Ekli dosyayı görüntüle 24133
Tanıştırayım iğdenin edeleli tavuğu
Ne kadar errkeksii
Ekli dosyayı görüntüle 24132
Bu da bizim yediğimiz edelesiz tavuk
Ekli dosyayı görüntüle 24133
yaaa ördekimİnstada burda senin paylaşımlarını okuyunca kendimi sana çok yakın hissediyorum. Ben de bu duyguları yaşayacağım begüm gibi hissedeceğim kesin diyorum. Yaşadıkların aslında herkesinki gibi ama yazdıkların bunu ifade edişin bana çok başka geliyor. Oğlunla olan fotolarına baktığımda gözlerindeki o ifadeleri, o bakışlarındaki şefkati görünce sarılıyorum sana mecazen![]()
teşekkür ederim desireZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hepbirlkte aşarız canım sorun değil,yeterki sizler spor yapınHayırlı sabahlar canlarimuykusuzda olsam kafa yerinde şükür bı güzel kahvaltı yaptım etrafı toplayıp bı güzelde spor yapacam tabi eşim evde dışarı cikmazsak
tm kaptanim acemiyim biraz hesaplamada yanlış oldukça el ativerirsin ve daha güzelleri gelecek inşallah
yaptım yaptımKalk kaptanim, 1 saat zaten goz acip kapayincaya gecer. Aksama birakma
hepbirlkte aşarız canım sorun değil,yeterki sizler spor yapın
gülerken ne kadan erötük olüyürsün farkında mısın
Çok kıskandımleslie bittii
darısı yapmayanlara
bana gel bende boş kontenjan var accık da sana kükrerim
mali banda bi doktor ultrasaonda safranda kist var 3 ay sonra yine gel dedi,gittim safranda bişey yok dedi,3 ay sonra yine gittim var dedi,3 ay sonra gel dedi,gittim yok dediben doktorların çok teknik konuştuklarını düşünüyorum.misal bana seneler önce doktorum küçük küçük 5 6 tane miyomlarım olduğunu söylemişti.ben de o ara soğan kürü yapmıştım kist için 4 5 ay kadar.bikaç ay sonra da tekrar doktora gittiğimde bi tane miyomun var demişti ki ben bana söylenen bişeyi asla unutmam.ama dedim doktor bey siz 5 6 tane demiştiniz dedim.yok sadece bi tane var dedi.soğan suyu kürü yaptım ondan kaybolmuş olabilir mi dedim.miyomlar kaybolmaz imkansız falan filan demişti.doktorların her dediğini de şeyapmamak lazım diye düşünüyorum.teknik bilgiden öteye pek geçmiyolar sanırım
sabah sabah rüyandamı gördünleslie bittii
darısı yapmayanlara
Nesli çok çok üzüldüm rabbim şifa versin annene inşallah en kısa zamandaSelam kızlar
Biz de hiç iyi değil durumlar
Annem zaten 3 gündür acillerde idi kınayı sadece yapmak için yaptık neler neler oldu annem fenaydı ona üzülürken damat kaza yaptı 1 mtlik yerde asili kalmış içind e 3 yaşlı biri babaannem zor çıkarmışlar onu da onlara birşey olmadı ama korktuk o gece oldu bitti derken annem bugün tekrar fenalaştı ve gözündeki tümör büyümüş acil göze müdahale edilecek ama öncelikle 4 günlük bir tedavi görecek pazartesi de ameliyat tarihi belli olacak gözünün alınacağını halen bilmiyor
Ve yarın nikah var tekim yemek misafir herşey ile uğraşıyorum telefonu elime bile almaya fırsatım yok
Kimseyi zor durumda bırakmak istemem demin aklıma geldi tartıldım 89.1 geldim bunu düşünecek halim yok şuan da kızlar özür diliyorum
Sizden dua istiyorum annem için
Bugün bende iyi değildim kaç gündür ağlamaya bile vaktim yoktu bugün bir bosalma yaşadım beni eve zor attılar sadece çok tedirginim
Kardeşimi düşünüyorum en mutlu günleri olacakken anneciğim böyle oldu ne sevinebiliyoruz ne de oturup üzülebiliyoruz ama sadece elaleme karşı gülüyoruz belli etmemeye çalışıyorum icim de ki ni Allah biliyor