Ellerine emeğine yüreğine sağlık ausum
Hippocum biraz geç gelirim , menü yazmaya girdim ...
@Miu canla böyle olursa daha verimli olacağını düşündük . Detay konuşmadık henüz ... detaylandırıp şekillendirme sizin fikirlerinizle olur .
Sadece diyet bölümünde daha önce açılmış diyet gruplarını bizim ricamızla arşive kaldırdılar .
Oraya sıfırdan geçeceğiz .
Her takımın kaptanı var zaten ... menü takibi ve takımlar arası mücadele daha disiplinli olur böylece .
Yine de karar çopunluğun... bizim tecrübemize azcık inanıyorsan bu şekilde kilo vermek için en ideali.
Çıktım ben
bende de var miyom canım ilk hamilelikte baya sorun ettiler bebek olmaz düşer diye bende başka dr gittim adetliyken hormon testi yapıp haftada 1 defa kullanmakla ilaç verdi 8 taneydi galiba bitti hamile kaldım ve miuomun bebeğe zararı olmayacak yerdeydi 2.de olmadan muayene oldum görünmüyor yok denildi ama bı kaç aydır yine adette sıkıntı var yenilendi galiba hayırlısı olsun hepimiz icinCanim gecmis olsun. Hakkinda ne hayırlı ise o olsun ♡ Bende de miyom var. Son muayenede 10 ay once buyuklugu 3 cm idi, simdi noldu bilmiyorum. Bir Dr. Tup bebek tedavisi, embriyonun yerlesip gelidecegi yerde transfer olamaz, embriyo dondurulacak. Sezeryan seklinde acık ameliyat, 6 ay bekleme toparlanma sureci ve sonra transfer dedi. Bir digeri kas alti miyomu gerek yok dedi. Bir digeri de histereskopi yapalim dedi. Kararsizliktan rafa kalktihayırlısı
@cileklidonut bu yazdığımı geri alıyorum o ne menüüüüü ipdemi çıldırtmışsınAllahın delisi, kalbimin minik aşkı
Cnm menü güzel spor puanlarını gördün mü?? Spor listelerinde var mısın?Menüm:
10: menemen
Peynir zeytin domates salatalik
1 dilim tbe
14:6 tane bulgurlu sarma
19: 1 kase yoğurt
Spor: 1 saat yürüyüş
10 dk parktaki spor aletleri
Su: 2 lt
@hippotalamus
Hayırlısı olsun canım ne güzel kuzularina kavusmussun sen masallahbende de var miyom canım ilk hamilelikte baya sorun ettiler bebek olmaz düşer diye bende başka dr gittim adetliyken hormon testi yapıp haftada 1 defa kullanmakla ilaç verdi 8 taneydi galiba bitti hamile kaldım ve miuomun bebeğe zararı olmayacak yerdeydi 2.de olmadan muayene oldum görünmüyor yok denildi ama bı kaç aydır yine adette sıkıntı var yenilendi galiba hayırlısı olsun hepimiz icin
Iyiyim fıstığım sen nasilsin ben sismeye devam.ediyirumDeğilimNasılsı tevo
Belki kendimi sana hatırlatmak istemisimdirBen mi niye ben kız
Hükümsuzler m3nusu çok iyi@Ausencia_
(Hükümsüzler menüsüdür , yüksek dozda alışma evresi ve kasmama içerir .Örnek almayınız )
28.09.18 Cuma
07:00
7 zeytin 1 incir
10:00
1.5 dlm çavdar ekmeği
1 kk süzme peynir
Maydanoz / domates / biber
12:00
Sade kahve
2 kaşık aşure
15:30
1 kase tarhana
Kıymalı / sebzeli yumurta
Yoğurt
1 dlm kepek ekmek
16:30
Sade kahve
18:30
Tarçınlı yeşil elma
2 ceviz
1 bardak süt
Su
3.2 litre
Spor
40 dk kondisyon bisikleti 120 puan
45 dk çeşitli egzersizler ve ip atlama çalışması
6 dk sı plank 2*3 set
Pilates çemberi ile kol ve bacak çalışması
Twisterda bel hareketleri....
Toplam 226 puan
Bana hep zopa zatenKitap okuyayım accuk sonra uyuyayım
@Portakal Sulu Ordek Seni öpesim geldi ne mana ?
Hiç de huyum değildir ama öpecem çok içimden geldi
Belkide cumaya kadar ilgisizliginden odem tutucamBen seni haftaya cuma seveceeem
Çok iyi eksi ile gelecem dedim
Cumayı rezeveledim sana sadece
Darısı isteyenlerin başına canımHayırlısı olsun canım ne güzel kuzularina kavusmussun sen masallahadette ne gibi sıkıntıların var canım ?