Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

İhmal ediyorsun ama kendini:hayir: Haftaya bir fırsat bul da git kontrollerini yaptır canım. Egzema için ne kullanıyorsun?

Hadi ya...Hayırlısı canım. Geç olsun güç olmasın inşallah. Canısı ben oruç olacağım. Bu seferlik @Elalis kaptanıma rica etsem, ikiniz yarışsanız:zipla:

Geçmiş olsun prensesine:kalp:

Çok zor imtihan canım. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun. Güç kuvvet versin. Dualarımdasınız:kaalp:
Cnm kendimi biliyorum ... bakalım biraz daha iyiyim.. başım için losyon kullanıyorum

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Moralim bozuk canim 3 doktor da ameliyat kararı aldı ve sıkıntılı olacakmis rahimde yapışma çökme ve 4.5 cm miyom olduğu için ve y şeklinde olduğu için bebeklerin 4 aydan uzun süre yaşayamayacağını söylediler. Heyet nasıl bir ameliyat olmam gerektiğine karar verecekler arsambaya kadar. Yumurta dondurma yapıp yapılmayacağına. 1 yıl daha bekleyeceğim en iyi şartlarda. Bugün kötüyüm kendimi toparlayamıyorum. Is yerinde takip ettiğim işleri bitirmem gerek haftaya kadar belki 1 ay raporlu olacagim ne bilim kafam bi dünya hayırlısını diliyorum.
Ayy cnm dünki sevincini burdan hissetmiştim.. inş hayırlı haberler alırsın. Sıkıntı çıkmaz ...

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Moralim bozuk canim 3 doktor da ameliyat kararı aldı ve sıkıntılı olacakmis rahimde yapışma çökme ve 4.5 cm miyom olduğu için ve y şeklinde olduğu için bebeklerin 4 aydan uzun süre yaşayamayacağını söylediler. Heyet nasıl bir ameliyat olmam gerektiğine karar verecekler arsambaya kadar. Yumurta dondurma yapıp yapılmayacağına. 1 yıl daha bekleyeceğim en iyi şartlarda. Bugün kötüyüm kendimi toparlayamıyorum. Is yerinde takip ettiğim işleri bitirmem gerek haftaya kadar belki 1 ay raporlu olacagim ne bilim kafam bi dünya hayırlısını diliyorum.
Kuzum ya herşey gönlünce olsun ne diyeyim dualarımız seninle

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

İhmal ediyorsun ama kendini:hayir: Haftaya bir fırsat bul da git kontrollerini yaptır canım. Egzema için ne kullanıyorsun?

Hadi ya...Hayırlısı canım. Geç olsun güç olmasın inşallah. Canısı ben oruç olacağım. Bu seferlik @Elalis kaptanıma rica etsem, ikiniz yarışsanız:zipla:

Geçmiş olsun prensesine:kalp:

Çok zor imtihan canım. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun. Güç kuvvet versin. Dualarımdasınız:kaalp:
Nasıl dersen ben yola devam

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
@Ausencia_ :bengeldim:

(Hükümsüzler menüsüdür , yüksek dozda alışma evresi ve kasmama içerir .Örnek almayınız )

:danscıkiz:
28.09.18 Cuma :danscıkiz:

07:00
7 zeytin 1 incir

10:00
1.5 dlm çavdar ekmeği
1 kk süzme peynir
Maydanoz / domates / biber

12:00

Sade kahve
2 kaşık aşure

15:30
1 kase tarhana
Kıymalı / sebzeli yumurta
Yoğurt
1 dlm kepek ekmek

16:30

Sade kahve

18:30

Tarçınlı yeşil elma
2 ceviz
1 bardak süt

Su
3.2 litre

Spor

40 dk kondisyon bisikleti 120 puan

45 dk çeşitli egzersizler ve ip atlama çalışması :heyecan:

6 dk sı plank 2*3 set

Pilates çemberi ile kol ve bacak çalışması

Twisterda bel hareketleri....

Toplam 226 puan :gülegüle:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Ayy cnm dünki sevincini burdan hissetmiştim.. inş hayırlı haberler alırsın. Sıkıntı çıkmaz ...
Hayırlısı olur insallah kendimi bebek olmamasina alistirsam iyi olacak gibi umutlanmak beni çok yıkıyor toparlayacağım zaman herşeyi çözer inşallah

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Çakılım hakkında hayırlısı neyse o olsun :mavis:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Hayırlısı olur insallah kendimi bebek olmamasina alistirsam iyi olacak gibi umutlanmak beni çok yıkıyor toparlayacağım zaman herşeyi çözer inşallah
Öyle deme çakıl.. kafanı rahatlatmaya bu süreçte sağlıklı beslenmeye ve kilo vermeye odaklan.. özellikle alkol alma..

Rabbim gönlüne göre versin :)

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
@Ausencia_ :bengeldim:

(Hükümsüzler menüsüdür , yüksek dozda alışma evresi ve kasmama içerir .Örnek almayınız )

:danscıkiz:
28.09.18 Cuma :danscıkiz:

07:00
7 zeytin 1 incir

10:00
1.5 dlm çavdar ekmeği
1 kk süzme peynir
Maydanoz / domates / biber

12:00

Sade kahve
2 kaşık aşure

15:30
1 kase tarhana
Kıymalı / sebzeli yumurta
Yoğurt
1 dlm kepek ekmek

16:30

Sade kahve

18:30

Tarçınlı yeşil elma
2 ceviz
1 bardak süt

Su
3.2 litre

Spor

40 dk kondisyon bisikleti 120 puan

45 dk çeşitli egzersizler ve ip atlama çalışması :heyecan:

6 dk sı plank 2*3 set

Pilates çemberi ile kol ve bacak çalışması

Twisterda bel hareketleri....

Toplam 226 puan :gülegüle:
Kasmamış menün bu mu aus :şok::şok::şok: spor puanın da :bayilacam:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
@Ausencia_ ausum bişi söledin :vecihi:

Gel konuşalım şu mevzuyu :bayrak:

Hippocum biraz geç gelirim , menü yazmaya girdim ...

@Miu canla böyle olursa daha verimli olacağını düşündük . Detay konuşmadık henüz ... detaylandırıp şekillendirme sizin fikirlerinizle olur .

Sadece diyet bölümünde daha önce açılmış diyet gruplarını bizim ricamızla arşive kaldırdılar .
Oraya sıfırdan geçeceğiz .

Her takımın kaptanı var zaten ... menü takibi ve takımlar arası mücadele daha disiplinli olur böylece .

Yine de karar çopunluğun... bizim tecrübemize azcık inanıyorsan bu şekilde kilo vermek için en ideali.

Çıktım ben :vecihi:

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Canim gecmis olsun. Hakkinda ne hayırlı ise o olsun ♡ Bende de miyom var. Son muayenede 10 ay once buyuklugu 3 cm idi, simdi noldu bilmiyorum. Bir Dr. Tup bebek tedavisi, embriyonun yerlesip gelidecegi yerde transfer olamaz, embriyo dondurulacak. Sezeryan seklinde acık ameliyat, 6 ay bekleme toparlanma sureci ve sonra transfer dedi. Bir digeri kas alti miyomu gerek yok dedi. Bir digeri de histereskopi yapalim dedi. Kararsizliktan rafa kalkti :( hayırlısı

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Helllöööööö:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Ablayla dizi izlendi, şimdi devrilip yatma vakti gözlerimi açık tutamıyorum:miyagi:
Bugünlük sadece yürüyüşüm var :mutluyum:azcık:mutluyum:yarın sporun gözüne vururum inşallah :heyecan:

@Ausencia_ mın girişimiyle harika oldu yine ana kraliçem halletmiş. Düşünüyoruz.. siz de düşündüklerinizi paylaşırsanız harika şeyler olacak :heyecan:

Biz istersek çok güzel şeyler yaparız:kaalp:
Biz çok güzeliz beee!:kaalp:

HAFTASONUNDAN PAZARTESİYE EKSİYLE GİRMEK ÇOOOOKKKKKK ÖNEMLİ DERİM SON SÖZ EFENİM. DİKKAT EDELİM EMİ TARTIYI ÜZMEYELİM, KAPTANLARIMIZI İSE HİİİÇ ÜZMEYELİM. ONLARIN YÜZÜNDE GÜLÜCÜK OLUŞTURMAK İÇİN AĞZIMIZI KAPALI TUTMAMIZ YETERLİ :huri:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar