pembik plato dönemine girdi bence kuzubu hafta da mı iç açıcı değil?
nasıl ya neden? sebep?
Hiç bilmiyorum kaptanim bı dr gitmem gerek akşam sabah regl olacam bide bu hafta neden bilmiyorum birden 75 gördüm 3 günlük detoks yaptım fayda etmedi 11 de tartilayimbu hafta da mı iç açıcı değil?
nasıl ya neden? sebep?
tamamdır... spor gruplarındasın artık.. sporuna asılacaksınHiç bilmiyorum kaptanim bı dr gitmem gerek akşam sabah regl olacam bide bu hafta neden bilmiyorum birden 75 gördüm 3 günlük detoks yaptım fayda etmedi 11 de tartilayim
Sporumu yapıyorum kaptanim biraz daha arttiracamtamamdır... spor gruplarındasın artık.. sporuna asılacaksın
Tm kaptanim@pempikzx kuzum zumrudu dürtsene bi ya baksın. onu spor gruplarına alacağım ben. girmek zorunda yaniiii
Spor yapamiyodum cunku okul alistrma surecindeydim bundan sonra yapicam inSs gruba girebilirim ama ekstra kural yada bisi varmi o grupta
spor yaptığı haftalarda da iki ileri bi geri oluyodu hep uzun zamandır 73lerde ondan dedimdio ne demeksporunu yapmıyor düzenli. menülerini görmedim.
kural spor yapmakSpor yapamiyodum cunku okul alistrma surecindeydim bundan sonra yapicam inSs gruba girebilirim ama ekstra kural yada bisi varmi o grupta
Tmm hadi inS dua edinde kiz artik okulda sorun cikarmasin bende asilim sporlarakural spor yapmak![]()
Al bari ama sadece yürüyüş yapiomspor gruplarında neden yoksun? alayım mı?