Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
vay vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl da güzel eksi gelmiş be zumrudddddddddddddd harikasın

bu istikrarını hiç bozma lütfen şuan herşey tıkırında ilerliyor diyet anlamında senin için

helal beee:hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp:

artı yok en azından olsun :öpücük:
Öyle tabi ama işte
bekliyorum fitim düşecek değerler 100 mg içiyorum 2 gündür

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Kaptanım bu hafta Regl beni mahvetti gerçek anlamda :/ bi yandan da iş yerinde yoğunluk.

Daha tartılmadım ama azalarak biter dediğim Regl 3. Gününde bile gürül gürül artık kan kaybından öleceğimi düşünüyorum :(
:duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum:

images-15.jpg

zaaaaaa.jpg

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Kaptanım bu hafta Regl beni mahvetti gerçek anlamda :/ bi yandan da iş yerinde yoğunluk.

Daha tartılmadım ama azalarak biter dediğim Regl 3. Gününde bile gürül gürül artık kan kaybından öleceğimi düşünüyorum :(
Bu hafta herkes ağır geçirdi regli ben de yerimden kalkamadım hiç.geçmiş olsun kuzu.spor neyse de beslenmene dikkat ettin inşallah.o da yeterdi eksi gelmeye:panter:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Ben de kilo bildireyim.Dun bikac pattis disinda kotu bise yemedim ki patates beni sisirmez.yibe de dunden artidayim.Dun sabah sevindiydim yarina garanti sabit olurum diye.moralim bozuldu.

Gecen hafta 58.3
Bu hafta 58.6
Fark +0.3
Yuzde %-0.51
@Floweroflife @Ausencia_
hacı sen ne zaman başladın diyete? pazartesi mi?
öyleyse cumadan artı var göze önünde bulundurmuyorum. ama cumadan sen zayıflamaya niyetlendin ve artı geldinse cidden şoklara gireceğim.

bernamıza ne ettin diye soracağım izninle. görülmüş duyulmuş şey değil, mümkün değil çünkü :tskler:

Ben de kilo bildireyim
Geçen hafta 55.9
Bu hafta 55.0
Fark: 0.9
Yüzde: 1.61

@igdedali

@Nefs mortim bu hafta mortisiz rakamım bu, bakta geleceğini gör :artist:

zalımmmmmmmmmmmmmmmmm ne güzel eksi gelmek o öyle bayıldımmmmmmmmmm
54.9 olaydı ucundan 54 göreydim daha bi bayılırdım ama:huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:

Geçen hafta 76.4
bu hafta 76
Üzgünüm haftaya 1 kilo ve üstü hedefim olmazsa furun beni

:öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük:başlangıç için güzel bence daktırım.

hergün menü veriyon mu? spora başladın mı bakayım sen?

haftaya çok daha iyi olacaktır bence -kop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar