MaLii
Kasabın Karısı
altta kalanın canı çıksın çıkart canımıBen de diyom bizim Afet-i Devranlar dN neden ses çıkmayiiiii korkuyorlar malim korkuyorlar zannımca odalar atlar sütler falan arada kaynaklar die
Ama bana uyar altta kalamam
altta kalanın canı çıksın çıkart canımıBen de diyom bizim Afet-i Devranlar dN neden ses çıkmayiiiii korkuyorlar malim korkuyorlar zannımca odalar atlar sütler falan arada kaynaklar die
Ama bana uyar altta kalamam
Ya fabrikada 25 işçi var idarede 4 kişiyiz 1 i yemek yapıp işte kız aşçı değilbaşka bişey yok mu ne biçim fabrika orası ya tek bi yemek mi olurmuş
Flo tam 35 imden sonra başladı bu ovulasyon belirtileri bende. 2 gün sürüyor. Başağrısı halsizlik huzursuzluk. Karnımda kocaman bi şişlik. Acayip iştah artışı. İnan reglde bile böylesini yaşamıyorum. Bi not et bakalım önümüzdeki ay yine olacak mı?Ovulasyon günü: evet
Su: içtim
Uykusuzluk: yok
Ama ben reglde bile +500-600 çıkarım en fazla
Ama garip birşeyler oluyor
Çok açım , iştahım çok arttı
Halsizim, hep uykuluyum, şiş hissediyorum kendimi
çantada meyve ceviz süt taşımak şart oldu desene.napcan ne yicen aç mı kalcan akşama kadarYa fabrikada 25 işçi var idarede 4 kişiyiz 1 i yemek yapıp işte kız aşçı değil
Merak etme bebeğim o iş bendealtta kalanın canı çıksın çıkart canımı
Ayran mayan idare ederim napim yemem bugün böyle geçsin ölmem yaçantada meyve ceviz süt taşımak şart oldu desene.napcan ne yicen aç mı kalcan akşama kadar
Hayalimdeki gelin pozuMerak etme bebeğim o iş bende
en sevdiğim pozisşınMerak etme bebeğim o iş bende
Aklıma gelseydi bende yapardım çok seksüüüüüüHayalimdeki gelin pozu
Ayyyy bugün benim minnoşları min doğum günü
27 eylül 2008
Cumartesi saat 14:00
1 dk ara ile doğmuşlar di
Yaşim 25
Ve salya sümük ağlayan ben
Herman ki rahatlığı ile
Amann hallederiz diyen eş kişisi..
Uykusuz geceler
Gazli günler
Aa kres yaşı geldi derken ortaokulda lar şimdi

Sen evlen sana da bu pozu verdiricezAh
bu ne yaaaa
terk mi ettin onuYaaaa ipdeyi kaçiler tepiklesin be
Bana sen lazımsın
Şu an iyiyim nefsim. Yine iğne olu eve geldimBebegimm nasill oldunnn
Hep o miunun zeytin gözleri....Ooooyyyyyyy göze mi geldin sen geçmiş olsun canım benim
İlgiye, şefkate ihtiyacım olan şu zamanda...Yaaaa ipdeyi kaçiler tepiklesin be
Bana sen lazımsın
bu tarz yatağa daha çok yakışırAklıma gelseydi bende yapardım çok seksüüüüüü