Flo neler oluyorKendimi nerelere atam...
Tartı bana 54.5 dedi sabah
Neler oluyor anlamıyorum
![]()

Flo neler oluyorKendimi nerelere atam...
Tartı bana 54.5 dedi sabah
Neler oluyor anlamıyorum
![]()
Valla değdi bonus yaaaaaaNazarım mı değdi gözüm çıksın
Bilmiyorum Ela,Flo neler oluyor
Dikkat ettiğim halde +1-1.5 çıktığım zamanlarda ya ovulasyon günüydü, ya suyu az içmiştim, ya da uykusuzluk vardı. Düşün bakalım nettin?Bilmiyorum Ela,
Wallahi birşey anlamadım
Ne yapsam acaba, niye kilo alıyorum ben yaaaaa
O ağzın alev alsın emi motorun yansın
Teyze mi oluyoruz yoksa floooooo
senin iş ne güzel öyle bu saatte gidiyosunUyuyamamdımmmmmmm
Gözün aydın bonus, hazırlanıp işe gidiyorum
Sen oldun mu kuzuDikkat ettiğim halde +1-1.5 çıktığım zamanlarda ya ovulasyon günüydü, ya suyu az içmiştim, ya da uykusuzluk vardı. Düşün bakalım nettin?
Ovulasyon günü: evetDikkat ettiğim halde +1-1.5 çıktığım zamanlarda ya ovulasyon günüydü, ya suyu az içmiştim, ya da uykusuzluk vardı. Düşün bakalım nettin?
kuzu tavuk tantuni göğüsten yapılıyo mu zaten zaten.yanına zerzevat türü ne varsa ye aç kalma sakın.sonra yemeğe saldırırsınOlur dimi kuzu yaa açda değilim aslında ama Sonr çok acıkıp insanlıktan çıkayım diye olmadı ilerleyen saatlerde ayran içerim
Yok kuzu tavuk tantuni içine ne bulursa koyuyorlar ben de göğüste başka yiyemem içine soğan salatası yanına domates soğan dilimlemişler salata yok
biz de yapalım
Değilim kızlar boşuna sevinmeyin@Floweroflife  hamiş misin yoksa flocuk hamiş misiiiinnn Yupiiii sen sevindir bizi
Normalde öyle de burda gerisi berisi döktü mötü heryanını koyuyorlar ben görüyorum yakuzu tavuk tantuni göğüsten yapılıyo mu zaten zaten.yanına zerzevat türü ne varsa ye aç kalma sakın.sonra yemeğe saldırırsın
aşırı sıcaklardn fazla mı ödem oldun kiOvulasyon günü: evet
Su: içtim
Uykusuzluk: yok
Ama ben reglde bile +500-600 çıkarım en fazla
Ama garip birşeyler oluyor
Çok açım , iştahım çok arttı
Halsizim, hep uykuluyum, şiş hissediyorum kendimi
Ben de diyom bizim Afet-i Devranlar dN neden ses çıkmayiiiii korkuyorlar malim korkuyorlar zannımca odalar atlar sütler falan arada kaynaklar diebiz de yapalım
İvitsenin iş ne güzel öyle bu saatte gidiyosun
başka bişey yok mu ne biçim fabrika orası ya tek bi yemek mi olurmuşNormalde öyle de burda gerisi berisi döktü mötü heryanını koyuyorlar ben görüyorum ya