Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Öz halimle geldim bizbizeyiz :krizz:
Hoşgeldin:kanka:

Özlettin bi daha olmasın :cevapver:
Screenshot_2018-07-06-16-32-09.png

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Çok dertliyim çooook kk zaten adet de olmadım kocam olacak zat-ı muhterem e de ayarım zaten bıg bıg yazıp duruyor liseli aşık gibi ama hala aynı şeylere devam ediyor herşey mi ters grupcak nazara geldik valla herkes hasta hasta olmayanlar depresyonda hepimiz problemler boğuşuyorum anlamadım ya anlamadım nazar mı dolunay mı neyse gitsin çıksın hayatımızdan bıktım valla :aglak:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Ya ben ne yiceeeemmmmm tantuni yapıyorlar asla yemem zaten de bişey de yok menemen yapim dedim yumurta da bitmiş napacan beeennnn :mendil:yemesem nolur nolur yemesem @MaliPina @Miu akşam çorba var çorba içicem az fındık yerim acıkırsam napim sizce ya stres oluyorum menüyü değiştirdiklerinde:sopa:
kuzum tantuni neden yemiyorsun? lavaşsız ekmeksiz faydalıdır yesene.. sevmiyor musun?

öğlen aç kalma ama olmaz.. et yiyebileceğin yer yok mu? akşam ne çorbası? fındık değil de yanında ceviz ye tok tutar.. yoğurt ye mutlaka yanında.. salata yok mu

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Ayyyy bugün benim minnoşları min doğum günü

27 eylül 2008
Cumartesi saat 14:00
1 dk ara ile doğmuşlar di
Yaşim 25

Ve salya sümük ağlayan ben
Herman ki rahatlığı ile
Amann hallederiz diyen eş kişisi..

Uykusuz geceler
Gazli günler
Aa kres yaşı geldi derken ortaokulda lar şimdi
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mutluyum::mutluyum:

iyi k doğmuşlar , iyi ki doğurmuşsun
duygusal sulugöz seni :)
:tatlim::tatlim:

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
kuzum tantuni neden yemiyorsun? lavaşsız ekmeksiz faydalıdır yesene.. sevmiyor musun?

öğlen aç kalma ama olmaz.. et yiyebileceğin yer yok mu? akşam ne çorbası? fındık değil de yanında ceviz ye tok tutar.. yoğurt ye mutlaka yanında.. salata yok mu
Bebeim tavuk tantuni sevmiyorum derisini berisini koyuyorlar salata da yok domates var domatese yoğurt onu mu yesem daha pazara gidicek ermiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar