Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
o zaman ballı lokmam diyim, bende loklokloklokmaaaa oldum yaaaa:aglama:
ofis sıfır kilometre desene :interest: hayırlı olsun
yaa senin şu yemek çeşitlerine bayılıyorum, heleki hergün salata beni benden alıyor:kalp:
Evet kuzum bazen barbunya brokoli karnabahar da o salata barda çıkıyor hiç kaçırmıyorum :duyuru:Mor lahana ve havuç fiks alıyorum zaten:hopp:Yoğurt ayran ya da cacık ayrıca veriyorlar sadece tatlılarını almıyorum meyve çıkarsa alıyorum:huri:Dün aşure vardı almadım ananneminkini yedim çünkü :krizz:Az çorba az yemekten alıyorum birde diğerleriyle doyuyorum:kalp:
Nehirrrrrrrrrr nilişko gittiyse zilişkooo mu diycez biz , ne etcez @23Zeyno

Zeyno diyebilirsiniz güzel anne günlük hayatta hep öyle derler :krizz:

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Oooo kıyasıya sataşmalaaar :eskrim:

@Nefs hangi eksi ile yenecen herkesi :mor::mor::mor: 100 müü 200 müüüüüü:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:
Bu hafta ahu iğde ve hepfitin yüzdeler varkennnnn feriştahlar fink atar zirvede sanki :selam::selam::kriz:
:vecihi::vecihi::vecihi::vecihi::vecihi::vecihi::vecihi:
Ne güzel gaza gelmistimmm Ausumm ama olsunn umudum varr...:interest: :interest: :interest: :interest:
Ahu eksi miii :eyvah::eyvah::eyvah:onu atlamisimm..
Kelebekkk iyi bii artiyla gelirr belkii:marilyn::marilyn::marilyn::marilyn::marilyn:
Aminnn

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Evet kuzum bazen barbunya brokoli karnabahar da o salata barda çıkıyor hiç kaçırmıyorum :duyuru:Mor lahana ve havuç fiks alıyorum zaten:hopp:Yoğurt ayran ya da cacık ayrıca veriyorlar sadece tatlılarını almıyorum meyve çıkarsa alıyorum:huri:Dün aşure vardı almadım ananneminkini yedim çünkü :krizz:Az çorba az yemekten alıyorum birde diğerleriyle doyuyorum:kalp:

Zeyno diyebilirsiniz güzel anne günlük hayatta hep öyle derler :krizz:

yaaa ne kadan güzel bir iş yeri keşke bizimkide öyle olsa, mor lahana havuç çok severim

aşuremi yedin afiyet olsun ballı lokmam
anneciğinin aşuresini Allah kabul etsin çokta güzel olmuştur ellerine sağlık :mügü:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
yaaa ne kadan güzel bir iş yeri keşke bizimkide öyle olsa, mor lahana havuç çok severim

aşuremi yedin afiyet olsun ballı lokmam
anneciğinin aşuresini Allah kabul etsin çokta güzel olmuştur ellerine sağlık :mügü:
Keşke ballı çörekim o kadar güzel oluyor ki daha yeni bayramdan sonra başladık gitmeye ama çok memnunum hemde o kadar çeşiti kişi başı 8 TL ye getiriyorlarmış biz 4 çeşite 15-17 TL veriyordur bunlarda et var bir de et kıyma tavuk sürekli değişik :bengeldim:Annem değil anannem kuzum ama annemde yapacakmış :eek::pardon:

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar