MaLii
Kasabın Karısı
Günaydıın
Nehirrrrr Zeyno mu oldunnn sennnnÖz halimle geldim bizbizeyiz
Gerçek ismimNehirrrrr Zeyno mu oldunnn sennnn
Çok severim Zeynepp adini
Son sivrisinekler hunharca kanımı emüklerken ona uyandımAnaaaaam gene melike pışpışlıyor kıyamam
Malim derdin ne sabahın beşinde
zeynom gelmişGerçek ismim
Ben de ekran goruntusu aliyorumBebeğim yaaa ben eski toprak olduğum için ajandama yazıyorumşöyle tükenmez kalem kokusunu, kağıdın o dokusunu hissederek
Benim oglum da oksurmeye basladi yaaYaa gördüm. Allah bütün hastalara şifa versin. Bir anda soğudu havalar dikkat etmek lazım. Sağlam olanlara birşey olmasın inşallah.
masumm benim pantolonlarda öyle,düğmeleri bi ilikliyorum organlar içerde yer değiştiriyo,sabah sabah pantolunun belinden fışkırıyo yağlarhuhu selam
sabah hiç bir kıyafetim olmadı
gömler önü kapanmıyor
pantolonda o biçim heryerim çıkıyor
allah belamı verdi
bırakaydında rahat kahvaltı yapsaydı hayvanSon sivrisinekler hunharca kanımı emüklerken ona uyandım
Bu iş yerime çok yakın ballı çörekim evime aynı uzaklıkta yanizeynom gelmiş
ballı çörekim seni çok mu yordular dünzaten bi lokmack canın var nasıl kıyıyolar sana yaaa
taşınacağınız yer nasıl? beğendin mi?
evine yakın mı? ulaşım sorunu olmaz inşallah
Bu iş yerime çok yakın ballı çörekim evime aynı uzaklıkta yaniBeğendim henüz ofis yapılıyor taşınma yine 1 ayı bulur bir oturamadık yerimize her sene taşınma
Yemek sıkıntım zaten burada da yok orada da olmaz herhalde diğer firmamızın yemekhanesine gidiyoruz orada da salata barı rahat 7-8 çeşit yemek görüyorum birinden doymasam birinden doyuyorum yoğurt salata fiks
Sen nasılsın bu arada lokmacık değilim bayağı bayağı etli butluyum
birinci belli demiOooo kıyasıya sataşmalaaar
@Nefs hangi eksi ile yenecen herkesi100 müü 200 müüüüüü
Bu hafta ahu iğde ve hepfitin yüzdeler varkennnnn feriştahlar fink atar zirvede sanki
birinci belli demi
ikincilik için yarışsınlar
evet ama olsun adayım bendeTabiii sen daha yoksun feriştah ortalamasında
evet ama olsun adayım bende
güçlü bir takıma gelmek herkese nasip olmaz