Nasıl kaptansın ula sen.. ben o favoriler tuşu için kendimi yırttım.. bütün adminlere yazdım.. kilo bildirimlerini kaydediyorumAna favoriler gelmiş ben şok
Nasıl kaptansın ula sen.. ben o favoriler tuşu için kendimi yırttım.. bütün adminlere yazdım.. kilo bildirimlerini kaydediyorumAna favoriler gelmiş ben şok
Görmeyen kalmasın bi daha alıntılayayımKUTSAL PERŞEMBE
Sevgili jetlerim, hafta içi hatalı menüleri telafi etmek adına bugünü iyi değerlendirelim
Karbonsuz birgün ile kimse ölmez. Bugün menülerde zinhar karbon görmek istemiyorum
En geç 18:00 de akşam yemekleri bitmiş olsun.ve lütfen hafif şeyler tüketin
Bitter başlığı açmazsam olmaz çünkü grubum bitter severgillerden
Sıkın dişinizi cuma günü yersiniz
Yarın birincilik kutlayacağız hep beraber
@leylmira
@saydin78
@Zumrud_u anKa
@Ecemavi
@Nefs
Bebeğim yaaa ben eski toprak olduğum için ajandama yazıyorumNasıl kaptansın ula sen.. ben o favoriler tuşu için kendimi yırttım.. bütün adminlere yazdım.. kilo bildirimlerini kaydediyorum
ama ama ama bu bende ters tepiyo artık zaten kimse benden bi ... olmaz diye düşünüyo deyip salıyorum azcık depresifim küccük enişte öldümü nedirAtemmm tutemmm ben senii şekere katemmm ben seniii..
Obur haftaa uyum saglsyacak misinnn kii
Atmayacam seni daktırım.günaydın.
@igdedali kaptaniçem beni affet bu hafta uyum sağlayamadım.bi hafta daha böyle olursam at beni kuzum.
Geçmiyor. 1 hafta oldu herhalde. Karnım, belim, bacaklarım her yanım ağrıyor. Dün akşamdan beri nirvanada. Gece 1 saat ya uyudum ya uyumadım.@igdedali yavrukuşum neden geçmedi senin bu ağrın yaa
Daktırım salarsan fururumama ama ama bu bende ters tepiyo artık zaten kimse benden bi ... olmaz diye düşünüyo deyip salıyorum azcık depresifim küccük enişte öldümü nedir
Geçmiş olsun iğdecikGeçmiyor. 1 hafta oldu herhalde. Karnım, belim, bacaklarım her yanım ağrıyor. Dün akşamdan beri nirvanada. Gece 1 saat ya uyudum ya uyumadım.
Acile gidip iğne de oldum aha sabah
Sağol canım benimHe he hee ana jetim ben.
Geçmiş olsun ördikim
Çok şükür ben iyiyim mium. Ama oğlum rahatsızlandı bu kez de. Kaç gündür geceleri uyuyamıyoruz. Hiç halim kalmadı.nasıl oldun kuzum @s i d e l y a ?
Kıyamam ya iğne fayda etmeliydi aslındaAtmayacam seni daktırım.
Naptın menülerin nası?
Sıkıntı var mı?
Geçmiyor. 1 hafta oldu herhalde. Karnım, belim, bacaklarım her yanım ağrıyor. Dün akşamdan beri nirvanada. Gece 1 saat ya uyudum ya uyumadım.
Acile gidip iğne de oldum aha sabah yine aynı
Daktırım salarsan fururum
Memeler bas kaldirmisss kavusmuyorrr dugmelerrrhuhu selam
sabah hiç bir kıyafetim olmadı
gömler önü kapanmıyor
pantolonda o biçim heryerim çıkıyor
allah belamı verdi
Grup kem gözlere geldi, geçmiş olsun sidelyamÇok şükür ben iyiyim mium. Ama oğlum rahatsızlandı bu kez de. Kaç gündür geceleri uyuyamıyoruz. Hiç halim kalmadı.
Sağol canım benim
Sennn gaptansin ana jetimizsin centilmenn ve asil durr beleKaptan olarak centilmen olmalıyım, yerlerde yuvarlanan o deli emojiyi kullanmamalıyım
Yemeğimi yaptım, ortalığı toparladım, çamaşırları hallettim, çocikleri gönderdim. Hunharca uyuyacağım rahatsız etmeyin