@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @neslelf165 @pempikzxCilveli kahvelerim
Geldik yine perşembeye... artı var mı aranızda, son durumlar ne?? Bana özelden yazarsanız sevinirim
Hadi cilveli kahvelerim... geçen hafta 0.08lik mini minnacık bir yüzde ile kaybettik.. bu hafta güveniyorum sizlere...
Birincilik bizim olacak inş
Bugün herkes kendine göre bir detoks patlatsın.. sporsuzda geçmeyelim
Eve git bence canım sağlığımız işten önemli değil güzelce istiharat et geçer inşallah geçmiş olsunDün gece uyutmadı. Bi gariplik var da çözemedim henüz. İşe geldim de eve gidecem herhalde...
Geçmeyen sancı yapmışlar geçmiyor la çıldıracam
Evet haklısın çok yıprandım ama olacak inşNeyse zaten senin bazı günler 100 bazı günler 125 şeklinde oturtacaklar dozaji buyuk ihtimal. Çok yıprandın be kuzum git gel git gel
Sağol kuzumEve git bence canım sağlığımız işten önemli değil güzelce istiharat et geçer inşallah geçmiş olsun
Günaydınnnn GaptanimmKUTSAL PERŞEMBE
Sevgili jetlerim, hafta içi hatalı menüleri telafi etmek adına bugünü iyi değerlendirelim
Karbonsuz birgün ile kimse ölmez. Bugün menülerde zinhar karbon görmek istemiyorum
En geç 18:00 de akşam yemekleri bitmiş olsun.ve lütfen hafif şeyler tüketin
Bitter başlığı açmazsam olmaz çünkü grubum bitter severgillerden
Sıkın dişinizi cuma günü yersiniz
Yarın birincilik kutlayacağız hep beraber
@leylmira
@saydin78
@Zumrud_u anKa
@Ecemavi
@Nefs
Feriştahlarım aybalalarım@Ahu060812
Bugün kutsal Perşembe
Köprüden önceki son çıkışımız
![]()
Menülerimiz tertemiz olmalı...
Sularımızı ödem çaylarımızı içelim
Sporu hafif tutalım
Motivasyon tam gaz
Yarın tartılar çiçek açsın...
@cileklidonut
@kelebekolacam
@hepfit
@Bonus
@begüm75
Neeee tartilarr cicek mii acacakkkk ayyy biii gülme geldiiii..
Jetgiller varkennn siz ancakkk gözyaşlarınızı silmek icin mendill acarsinizzz
Cilveli kahvelerim
Geldik yine perşembeye... artı var mı aranızda, son durumlar ne?? Bana özelden yazarsanız sevinirim
Hadi cilveli kahvelerim... geçen hafta 0.08lik mini minnacık bir yüzde ile kaybettik.. bu hafta güveniyorum sizlere...
Birincilik bizim olacak inş
Bugün herkes kendine göre bir detoks patlatsın.. sporsuzda geçmeyelim