Yoldayim dahaEve daha yeni giriyorım. Ellerim parmaklarım burnumun ucu dondu
Yoldayim dahaEve daha yeni giriyorım. Ellerim parmaklarım burnumun ucu dondu
Yaa inanmıyorum . Burda hala klima açık.. azcık serinlesin artık yaaaHe valla ne güzel olaaaaar
Sar sarmala dondum yahı
Al benden de o kadar hippocumYaa inanmıyorum . Burda hala klima açık.. azcık serinlesin artık yaaa
Komşuyuz özge.. babam mersinde doğmuş çocukluğu orda geçmişAl benden de o kadar hippocum
Komşuyuz özge.. babam mersinde doğmuş çocukluğu orda geçmiş
Kız yani yavaş mı ilerliyor fit burda ne demek istedikuzum taze kırıp yemek daha sağlıklı, içindeki uçucu yağlar kırıp beklettiğinde kayboluyor
Miu ben gelirim biliyorsun normalde şu hastane işleri beni mahvetti ya üzerine çocuklar birde misafir gelince tamamen koptum geleceğim tabi ki sizsiz yapamam ben@leylmira
@Whiteblacklife
@hepfit
@Gulbe seker
@pempikzx
@Zumrud_u anKa
@HAbibte
@Türkan44
@hububatkraliçesi
kızlar neredesiniz.. hiç gelmiyorsunuz.. ayıp be!
@neslelf165 ve @matematik61 kuzular hastane işlerinde Allah yardımcınız olsun ..
Hasta iken pattis detoksu çok doğru tercih olmamış .
Daha da halsiz kalacaksın.
Valla senin takıntılarını yenip akşam bişey yemene bayıldımmmm .
Ama sabah çok az.
KızKız yani yavaş mı ilerliyor fit burda ne demek istedi
Nasıl gidiyo evlilik hazırlıklarıözledim ve bu seni hiç ilgilendirmez
ben de bakacam ona yarın el atak
hee tamam kuzum
yok ben ihtiyaç kredisi sorduruyorum taşıt kredisi istemiyorum
Gel de hoh yapim ısıtimEve daha yeni giriyorım. Ellerim parmaklarım burnumun ucu dondu
Hastayım sinirliyim ofkeliyim birine daldım sabah sabah öyle işte ütü yap@leylmira
@Whiteblacklife
@hepfit
@Gulbe seker
@pempikzx
@Zumrud_u anKa
@HAbibte
@Türkan44
@hububatkraliçesi
kızlar neredesiniz.. hiç gelmiyorsunuz.. ayıp be!
@neslelf165 ve @matematik61 kuzular hastane işlerinde Allah yardımcınız olsun ..
Niye atmadınGideyim de en kötü model arabalara bakayım yine
en alınmayacak
sonra ismi lazım değil birkaç arkadaşa atıp başlarını ağrıtayım
En iyisini yapmışsın.. acaba faiz arttırımı yapacak mı merakla bekliyorum.. global olarak 2019’da kriz bekleyenler var, gelmez umarım yaw.. burası da daha ancak toparlandı, şu anda Türkiye’nin 2008’de yaşadığı patlamayı yaşıyoruz ekonomik olarak, kriz gelirse burası da etkilenir , Türkiye’yi düşünemiyorum bile..Çıktım zaten bütün hisseleri, bugün fed var diyedüşerse iki hisse kestirdim gözüme onları alacam, yoksa iyi böyle kâr cepteyken tatli
Sıkıntı yok kaptanimda regl olacam kasık ağrısı karın şişliği var hayırlısı eksi olursa ne mutlu olmazda regl sisligiyse bilemeyecemDayan pempiş
Hakkında hayırlısı olsun canimKızlar bugün biraz moralim bozuk kararsizim doktora gittim tüp bebek dedi ama rahimdeki kist büyümüş benim bu şeker ihtiyacım ondan artmış. Rahim kaslarımın içindeymiş alınabilir de alınmayabilir de dedi. Karar vermem için gönderdi ve ben karar veremiyorum. 30 000 verip tüp deneyip düşük yaparsam ameliyat olmak mi ? önceden yine 30 000 verip ameliyat olup tüp yapmak mi... ben ne yapacagim korkuyorum
Canım özelden mesajlasabiliyormusunÇıktım zaten bütün hisseleri, bugün fed var diyedüşerse iki hisse kestirdim gözüme onları alacam, yoksa iyi böyle kâr cepteyken tatli
canım yaaa iyi dayaniyon maşallah kendini bu kadar yorma ev işi bitmez ararsın bu vakitleriniHastayım sinirliyim ofkeliyim birine daldım sabah sabah öyle işte ütü yap
Sonra kahvalti sofrasını topla yatakları topla evi topla çocukları giydir okula götür gelirken market gör eve gel aldıklarını yerleştir yemek yap sonra sinirden kahvaltı yapmadığım için kendime tekrar kahvaltı hazırla onu ye kaldır
Evi sil supur ara da emzirme bez değiştirme yap
Sonra bı bak çocuğun okul saati gelmiş geçmiş geç kaldım diye panikten acele çok evden montunu evde unutmuşum üstüne sıkı bir yağmur ye sırılsıklam ol bu hastalığın üstüne küfrede kyfrede eve gel çocuklara sofra kur onu kaldır mutfağı tekrar şupur sıl şimdi bı kahve içmeye birazda sizi ozledigim için ayakta dikilip kahve içip burayı okuyorum çünkü oturduğum an iki çocuk tepeme biniyor kahve bitince wcleri yıkayıp dış alacagim sonra koca olacak şahsiyet gelecek ona sofra kur topla makina at arada çamaşır asacağım inşallah 1 makina çamaşırı toplayacağım sonra o şahsiyete kahve hazırlayacağım rabbim nasip ederse duş alıp bacaklarımin derdine ağlayacağım
Bir dokun bin ahh işit bugün benden en iyisi susayim ben
Orada araya biyerlere bizi de sıkıştıracaksınHastayım sinirliyim ofkeliyim birine daldım sabah sabah öyle işte ütü yap
Sonra kahvalti sofrasını topla yatakları topla evi topla çocukları giydir okula götür gelirken market gör eve gel aldıklarını yerleştir yemek yap sonra sinirden kahvaltı yapmadığım için kendime tekrar kahvaltı hazırla onu ye kaldır
Evi sil supur ara da emzirme bez değiştirme yap
Sonra bı bak çocuğun okul saati gelmiş geçmiş geç kaldım diye panikten acele çok evden montunu evde unutmuşum üstüne sıkı bir yağmur ye sırılsıklam ol bu hastalığın üstüne küfrede kyfrede eve gel çocuklara sofra kur onu kaldır mutfağı tekrar şupur sıl şimdi bı kahve içmeye birazda sizi ozledigim için ayakta dikilip kahve içip burayı okuyorum çünkü oturduğum an iki çocuk tepeme biniyor kahve bitince wcleri yıkayıp dış alacagim sonra koca olacak şahsiyet gelecek ona sofra kur topla makina at arada çamaşır asacağım inşallah 1 makina çamaşırı toplayacağım sonra o şahsiyete kahve hazırlayacağım rabbim nasip ederse duş alıp bacaklarımin derdine ağlayacağım
Bir dokun bin ahh işit bugün benden en iyisi susayim ben