Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Dolar düşmeden faiz düşmez pek.. belki bir ihtimal kur sabitlerse o zaman piyasayı canlandırmak için belki birşeyler yaparlar.. ama bankalar şu anda çok zor kredi veriyor sanırım, ve oranları çok yüksek.. 20.000 kredi çekip 36.000 ödemek çok fazla gerçekten
Donem tasarruf dönemi

Çakıl80

Tepki
23.275
Kaşında dermoid kist var dogustan.kafatasi kemikleri olusurken beyin zarı araya sikisabiliyomus bu da oyle olmus.bi zarari yok goruntusu disinda simdilik.buyume yoksa 4 yasina kadar beklenebilir dedi doktor da
Geçmiş olsun canim kotu birşey olmamasına sevindim

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Dolar düşmeden faiz düşmez pek.. belki bir ihtimal kur sabitlerse o zaman piyasayı canlandırmak için belki birşeyler yaparlar.. ama bankalar şu anda çok zor kredi veriyor sanırım, ve oranları çok yüksek.. 20.000 kredi çekip 36.000 ödemek çok fazla gerçekten
Aynen ben de katılıyorum, sen böyle piyasayı takip eder miydin:lili: aşuk oldum, bi de borsa oynuyom de tam kalbimden vur beni:tatlim:

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Kahvaltı 08:00
1 kare süzme peynir
2 domates
Biraz biber

Öğlen 13:00
2 karnıyarık (fırında)
Cacık

Aksam 18:30
1 çiğ kabak rendesi üzerine bol yoğurt

2 lt yakın şu

Ben tartım olmadığı için çıktım takımlardan birde kafa toplamak amacı ile
O yüzden etiket yapmıyorum
Ama fikirlerinize açığım efenim

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
İşşallah düşer, ama bankalar geri ödemede zorluk çekmemek için şu sıralar pek kredi vermiyorlar. Bir de bankalar da kredi kullandırmak için dış yatırımcıdan kredi alıyor, e onların kredi maliyeti kur yüzünden artmış vaziyette , öyle olunca da (türkiye’nin risk puanı çok arttığından yurt dışından yüksek oranda faiLe ancak kredi bulabiliyorlar) onlar da yüksek Faizle kredi veriyor. Kur düzelmez, risk puanı inmezse faizler düşmez maalesef..

Vur sineme öldür beni favir
:aglak::aglak::aglak:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Aynen ben de katılıyorum, sen böyle piyasayı takip eder miydin:lili: aşuk oldum, bi de borsa oynuyom de tam kalbimden vur beni:tatlim:
Yok borsa oynamıyorum ama kripto’da bir miktar oynadım, şimdi hold pozisyonunda bekliyorum
Kardeşim ekonomi mastırı yapıyor, onunla beraber takip ediyoruz , bir de merak edip okuyorum ne olacak bu memleketin hali diyerekten
:tatlim:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Vur sineme öldür beni favir
:aglak::aglak::aglak:
:ninni:
Benimki tahmin tabi ki
Umarım düşer yaw, böyle giderse birşeyler yaparlar belki teşvik için, Türkiye tüketim ekonomisine sahip bir ülke, kimse birşey almazsa iyice durgunlaşır ekonomi, bir ihtimal konutta yaptıkları gibi devlet destekli bir kampanya yapabilirler.. ama kur artmaya devam ederse çok zor maalesef

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Yok borsa oynamıyorum ama kripto’da bir miktar oynadım, şimdi hold pozisyonunda bekliyorum
Kardeşim ekonomi mastırı yapıyor, onunla beraber takip ediyoruz , bir de merak edip oluyorum ne olacak bu memleketin hali diyerekten
:tatlim:
Ayyy ben de borsa oynuyorum, onun yüzünden doları sıkı takipteyim. Dolar piyasaları çok etkiliyor:bayik: çok fazla firma concordato çekti. Parayı batık firmaya kaptirmiyim diye uğraşıyom :521:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Kız eşim gösterdi ohaaaa dedim bi aydınlandım(niye gösterdi benden kurtulmak için tabi ki:kopkop: elimde cevizle ona yaklaşıp durunca, öğreteyim didi:cilgin:)
Hhaahhaaa
Ben de kavanoz açmayı öğrendim öyle, her defasında eşime gide gide o gösterdi, kavanozu iki üç saniye ocağa koyuyorsun kapak ateşe gelecek şekilde, sonra Herkül gibi hissediyorsun tık diye açılıyor
:dislek:

Çakıl80

Tepki
23.275
Kızlar bugün biraz moralim bozuk kararsizim doktora gittim tüp bebek dedi ama rahimdeki kist büyümüş benim bu şeker ihtiyacım ondan artmış. Rahim kaslarımın içindeymiş alınabilir de alınmayabilir de dedi. Karar vermem için gönderdi ve ben karar veremiyorum. 30 000 verip tüp deneyip düşük yaparsam ameliyat olmak mi ? önceden yine 30 000 verip ameliyat olup tüp yapmak mi... ben ne yapacagim korkuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar