Cnm bugün böle oldu.. başım çok ağrıyo pek gelemedim@hippotalamus kaptanim nasılsın iyi değilsin herhalde az ugradin buralara veya ben denk gelmedim
Cnm bugün böle oldu.. başım çok ağrıyo pek gelemedim@hippotalamus kaptanim nasılsın iyi değilsin herhalde az ugradin buralara veya ben denk gelmedim
Dodge biraz büyük değil mi biz de vardı merdiven kullanılıyordu binerkenyaaaaaaaaa
aus
siyah benim hayalimdeki araba @masumm la da konuşuruz o der kırmızı ben derim siyah
ya ben Dodge nitro çok seviyorum, aşığım.
Dodge da hummer çakması bi araba tipi
hummer alamam
Dodge alamam
Dodge çakması da swift bence. mini ve Dodge u çok andırıyor aynen
ya çıldırıacağım ben nasıl habersiz olurum hem de gencecik araba ya hem de ankaraya satıldı
ağlıcam gerçekten
O nasıl bisiCiktik doktordan.Daha kucuk cocuk 6 ay sonra tekrar gelin kistin buyuyup buyumeme durumuna göre bi yol izleyelim dedi.
Dolar düşmeden faiz düşmez pek.. belki bir ihtimal kur sabitlerse o zaman piyasayı canlandırmak için belki birşeyler yaparlar.. ama bankalar şu anda çok zor kredi veriyor sanırım, ve oranları çok yüksek.. 20.000 kredi çekip 36.000 ödemek çok fazla gerçektenDüşmez mi çakıl ya
Düşür şu faizi vur masaya yumruğunu
Menumu verim kahvalti yapamadm cocuk agliyodu onla ugrastm kac saat
13.30 da bi tabak orman kebabi bi kase yogurt
17.00 4 kofte 1dilim tb yedim
Evde yogurt sut flan yok esim getirnce bi kase yogurt yicem yada sut icicem
Su 3 lt
Spor isimi halledim uyanmazlarsa 3 lesli
@Elalis
Dolar düşmeden faiz düşmez pek.. belki bir ihtimal kur sabitlerse o zaman piyasayı canlandırmak için belki birşeyler yaparlar.. ama bankalar şu anda çok zor kredi veriyor sanırım, ve oranları çok yüksek.. 20.000 kredi çekip 36.000 ödemek çok fazla gerçekten
Cnm evet ama sadece baş ağrısı değil.. çok uykuluyum.. 11de en geç uyuyorum.. genelde stres benim demirimi düşürüyo.. bi baktırim..Niçin hippo?
İyisin dimi?
Baş ağrısı stresten olabilir
Once sporu yapicam isi sonra yaparimsporu ekleyebilirsen süper olur.inşallah çocuklar uyur çok amin
Kaşında dermoid kist var dogustan.kafatasi kemikleri olusurken beyin zarı araya sikisabiliyomus bu da oyle olmus.bi zarari yok goruntusu disinda simdilik.buyume yoksa 4 yasina kadar beklenebilir dedi doktor daO nasıl bisi
Zor dostum zor kriz geçsin sonra bakarimparti kur oy vereyim çakıl
Bende meyve bıçağıyka arka kısmına ucunu yerleştirip anahtar gibi çeviriyorum.. hemen ayrılıyo..kuzu iş yerinde çay kaşığı yok mu? çay kaşığının düz olan kısmını cevizin arasına batırdın mı çıt diye ayrılıyor
İşşallah düşer, ama bankalar geri ödemede zorluk çekmemek için şu sıralar pek kredi vermiyorlar. Bir de bankalar da kredi kullandırmak için dış yatırımcıdan kredi alıyor, e onların kredi maliyeti kur yüzünden artmış vaziyette , öyle olunca da (türkiye’nin risk puanı çok arttığından yurt dışından yüksek oranda faiLe ancak kredi bulabiliyorlar) onlar da yüksek Faizle kredi veriyor. Kur düzelmez, risk puanı inmezse faizler düşmez maalesef..Ya şuan araba çok elzem olmasa hiç yanasmam bile ben çok gereksiz
Şimdi bile düşmesini bekliycem
Ahhh zayıfken ki diyor @Mimu88
Abdominallli olanlardan istiyooorrr
Bence göstermeeeöyle bi karın hiç yokmuş gibi yaşasın bırak
Baktır tabi balım.. geçmiş olsun, emzirmesen bitki çayı iç derim ama emİriyorsun..Cnm evet ama sadece baş ağrısı değil.. çok uykuluyum.. 11de en geç uyuyorum.. genelde stres benim demirimi düşürüyo.. bi baktırim..
He ya begenemedinmibeni mi
Cnm başım çok ağrıyo ve acaip uykuya eğilim var.. kesin demirin düştü benim.. ne zmn sıkıntı olsa demirim düşer..
kaptanim çok geçmiş olsunCnm bugün böle oldu.. başım çok ağrıyo pek gelemedim
aynen desire,sende öğretmendin demi,çok daha iyi bilirsin o hallerini
akrabalar aramış oğlumu onlara demişki ayrılırken çok zor geldi,kıyamam ben ona
dünde instagramda fotoğraf paylaştım,artık paylaşma şunları duygulanıyorum dedi,anladımki ben güçlü olcamki oda olsun ben ona belli edersem o daha zorlanacak
Kızlar hiç iyi değilim herkese teşekkürler tek tek alıntı yapamıyorum
Bize dua eder misiniz hastaneye gidiyoruz annem hasta kendim e gelemiyor tansiyon yüksek bisi yemiyor aksama direnci olsun diye serum başlatalım dedik hiç heves kalmadı
Cnm başım çok ağrıyo ve acaip uykuya eğilim var.. kesin demirin düştü benim.. ne zmn sıkıntı olsa demirim düşer..
Nolmuş kiiiiMevsim geçişi sanırım
Herkese bir haller gelmiş
Ben de bekliyorum ama şuan zor. Bu yıl uygulanan politika önemli ben de dört gözle bekliyorum hemen alacagimDüşmez mi çakıl ya
Düşür şu faizi vur masaya yumruğunu