Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Ay cok fenayim yaa.yemek yemedioglen eve gelene kadsr acliktan midem bulandi zaten halsiz yorgundum bi de felaket bas agrisi..zorla agzima tiktim yemegi valla mide bulantisindan yaninda uzumle..simdi yattim uzandim biraz..

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
bende çok anlamam ama
fed faiz artırcak dediler onlar faiz artrınca bizim faizler düşüyomu çakıl:kötü:
Fed faizleri artırırsa dolar kur olarak tüm.gelismekte olan ülkeleri olumsuz etkiler kur yükselir. Kur yükselirse maliyeti dolar üzerind solan tüm piyasa çöker. Büyüme düşer beraberinde maliyetler ilk personelden azaltılır işsizlik başlar. Işsizlik harcamalari etkiler bu da birbirine bağlantılı olarak ülkeleri etkiler. Iyi bisi degil bizim gibi gelişmekte olan.ulkeler.icin. Bu süreçte alternatif politikalar uygulanır. Donem tasarruf dönemi olur insanlar para biriktirme yönüne kayar harcamalarını kisar bu tarz şeyler olur

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Fed faizleri artırırsa dolar kur olarak tüm.gelismekte olan ülkeleri olumsuz etkiler kur yükselir. Kur yükselirse maliyeti dolar üzerind solan tüm piyasa çöker. Büyüme düşer beraberinde maliyetler ilk personelden azaltılır işsizlik başlar. Işsizlik harcamalari etkiler bu da birbirine bağlantılı olarak ülkeleri etkiler. Iyi bisi degil bizim gibi gelişmekte olan.ulkeler.icin. Bu süreçte alternatif politikalar uygulanır. Donem tasarruf dönemi olur insanlar para biriktirme yönüne kayar harcamalarını kisar bu tarz şeyler olur
parti kur oy vereyim çakıl :zipla:

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949

Ay beynim yandı okurken
Ama evet herkes şuan durdurmuş durumda alımları

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar