Sütlü tarçınlı kahve iç bonus akşam 10 gibi...
Pazartesi gibi tartı öyle dümdük mal kimin.
Bu gece yemiycem gece napsamda yemesem
Suya zorluyorum
zayıfkenki halinden at onu da ben mi söyleyim sanaaa
mimu mezarını da seçmiş olmalısın şunu yazdığına göre.. nereden seçtin?
ne kıskanacam beee
feylosofun kıskansın seni
@Ausencia_ citroen c4 nasıl araba?
Niye canım hayirdirGidim yarına bi kan tahlili yaptırim yaa..
dua edicem kuzum, allah şifa versinKızlar hiç iyi değilim herkese teşekkürler tek tek alıntı yapamıyorum
Bize dua eder misiniz hastaneye gidiyoruz annem hasta kendim e gelemiyor tansiyon yüksek bisi yemiyor aksama direnci olsun diye serum başlatalım dedik hiç heves kalmadı
Bugün bir yerimde duramadım yasabah pazarlamacılar geldi gitti sonra yemeğe dışarı çıkıyoruz artık biliyorsunuz
yeni yere de taşınacağız
orayı görmeye gittik mutfağa alışveriş kırtasiye eksiklerini almaya gittik daha yeni yerime oturdum
Niye hipom hayrolsun ?Gidim yarına bi kan tahlili yaptırim yaa..
@hepfit kuzu bu gün ilaç dozunu 100 mg a çıkardı 3 hafta sonra tekrar tahlil istedi çünkü 19 a düşmüş yeterli değil dedi öyle
Menüm
08.15
1 bardak süt 1 ceviz 2 dag inciri
14.00
1 kupa sutlu Kahve 1 ceviz 1 elma
18.30 gibi
Ton balikli salata yoğurt
Su: 2 olur
Inanılmaz bas boyun agrim var su an, agri kesici icip yaticam biraz
@Elalis
kuzum taze kırıp yemek daha sağlıklı, içindeki uçucu yağlar kırıp beklettiğinde kayboluyorBiz de koyden topladik bu haftasonu valla superler ince kabuklu tadi da harika.bi gun oturup ic edecem hepsini bi kismini oyle bi kismini rondodan gecirip ayiracam.aynisini findik icin de yapmam lazim.
Len bu işler aceleye gelmez. Du bakalım bulunur illa ki sana göre bişeyler
Ahhh zayıfken ki diyor @Mimu88
Abdominallli olanlardan istiyooorrr
Bence göstermeeeöyle bi karın hiç yokmuş gibi yaşasın bırak
Suzuki ler çok güzel yaaaa ben çok beğendim tipleriniLen dedim ya bana citroen aldırmamıştı
Taktı kafaya suzuki bulacak sana
mesai ye son 30 dk
hava buzzz gibi ya donuyorum.kışlıkları çıkarsam yarın sıcak olur
nolurdu şöyle kocaman bi giysi odam olaydı.küçük emrah gibi her sene yazlık kışlık indirip bindirmeseydim
kuzu iş yerinde çay kaşığı yok mu? çay kaşığının düz olan kısmını cevizin arasına batırdın mı çıt diye ayrılıyorAy oyle de useniyorum sabah yanima alayim diyorum apar topar hazırlanırken ugrasamiyorum haliyle.kaliyo oyle.
@masumm benim tartıdan alsana
10 senedir falan benle ...
Düşün benle lannnnn , her gün 10 kere tepesinde daha tık demedi...Kıng in .. dur bulayım netten , uygundur da fiyatı