Kimkiacaba
Daimi Üye
Maalesef okulda yok.cok da acikirsam okula kabak getirmistim acar onu yerim napimYanına ceviz vs alma şansın var mı? Çok acıkırsan atarsın ağzına
Maalesef okulda yok.cok da acikirsam okula kabak getirmistim acar onu yerim napimYanına ceviz vs alma şansın var mı? Çok acıkırsan atarsın ağzına
ne olduysa son 2 ayda oldu
kendimi köü hissediyorum masumm
gidecek elbet,dün başladım spora
Hosgeldin Banuu sabahki halin gitmis
benimde cnm iki ayda oldu
aama gidecek elbet benim tartı da yok şimdi 1 ay snra alıcam süpriz olsun diye
ay evet gitti ya
çok gergindim çocukalr geç yatınca kendime zman kalmıyor ya
10 da yatmış olacaklar en geç valla bi duş alamaya anc vakit kalıyor
Bi yerde okumuştum yemeden hemen önce kırmak gerekiyor diyorlardı. Besin değerlerinin kaybolmaması içinmiş.Biz de koyden topladik bu haftasonu valla superler ince kabuklu tadi da harika.bi gun oturup ic edecem hepsini bi kismini oyle bi kismini rondodan gecirip ayiracam.aynisini findik icin de yapmam lazim.
Hunharca beğenirim@igdedali ben de seni çok beğeniyorum bebeim duygularımız karşılıklı
Ben o diğer sıvıları sudan saymıyorum ya. Çay kahve, soda bitki çayı sayarsan rahat 4 lt geçiyordur benim de. Ama su 3 ltseni biraz yordum kusura bakma,sen yorum yapmayınca ben hatırlatayım bari,teknik aksaklık olabiliyo demek
havalar soğuyunca çok içemiyorum suyu,su harici çok sıvı alımım oluyo,çay,soda,soğan suyu yani onlarla 2 litreyi çok rahat geçer,kabul olmaz mı
sporu düzene oturtcam inşallah başladımya gerisi gelir
ya dün pazarda kestaneyi görünce eşim aldı,yapıncada dayanamadımbenim yaz kış bazı gıdalarla imtahanım çok
genelde akşam çozutanlardanımfarkındayım
60 lardan kurtulmayı bende çok istiyorum ide,pantolonlarımın bazılarına giremiyorum artık
Ay oyle de useniyorum sabah yanima alayim diyorum apar topar hazırlanırken ugrasamiyorum haliyle.kaliyo oyle.Bi yerde okumuştum yemeden hemen önce kırmak gerekiyor diyorlardı. Besin değerlerinin kaybolmaması içinmiş
İlaç pek alamıyorum. En fazla parol-minoset. Zaten bi yerden sonra ne alırsam alayım geçmiyor. O zaman aciller iğneler...hakkaten bayadır ağrıyor karnın iğde.. çekilir çile değil.. ilaç almıyor musun hiç?
Yine yanına al. 2 taneyi avucunun içinde sıkıştırınca biri kırılıyor çıt diye.Ay oyle de useniyorum sabah yanima alayim diyorum apar topar hazırlanırken ugrasamiyorum haliyle.kaliyo oyle.
hayrolsun inşallahGünaydın
Ay çok gerginim
Ya valla çok sinirim bozuk
Çocuklar yatmıyor akşam iş bitmiyor
Gece 1 de yattım anahtar 7 de çıkıyorum evden ne kitap okuyorum
Neden spora zaMan kalıyor
Allahım al canımı demek istiyorum yeminle
neden gız hep burlardayım ben
seni görmeseydim sopamla peşine düşecektim ki buradasın