Yoo onlar açılmış oluyor pıt diye düşüyor içinden
Avucumun içini boyuyorlar ama. Dün eve dönerken sokaktaki bi ağaçtan 1 kiloya yakın yere düşmüş. Kimse de almamış. Hepsini kaptım
Yoo onlar açılmış oluyor pıt diye düşüyor içinden
Avucumun içini boyuyorlar ama. Dün eve dönerken sokaktaki bi ağaçtan 1 kiloya yakın yere düşmüş. Kimse de almamış. Hepsini kaptım
Keşke öyle olsa ya ne güzel olur 5 te kalktım kızım uyumadı 8 de kahvaltı hazırlamaya başladım 9 milleti kaldırdım kahvaltı yaparken onlar ben ütü yaptım eşi ise gönderdim öyle günaydın diye bildimÖğlen olduu seningünün simdi mi aydinlandii kuzumm
Biz de koyden topladik bu haftasonu valla superler ince kabuklu tadi da harika.bi gun oturup ic edecem hepsini bi kismini oyle bi kismini rondodan gecirip ayiracam.aynisini findik icin de yapmam lazim.Yoo onlar açılmış oluyor pıt diye düşüyor içinden
Bu bildirimler bana ciddi ciddi gelmiyor. Tek tek girip bulmam lazımmış bunu anladım. Uyardığın için teşekkürler Begüşüm...
Sondan başlayayım
Suyun neden 1,5
Spor yapılmış öperim ki
Kestane ney? Kestane demek ekmek demek akşam 9 da? Bu kış çok ateşli geçecek anlaşıldı
Akşamki ekmek neden mesela anlatsana biraz
Kahvaltı ve öğlen çok güzelken akşam bir miktar hatalar olmuş. Bu iki günü sıkı tut Begüş. 60'larda çok dolanmaman lazım
Hoşgeldiiiiinnnnhuhu ben geldim
seni biraz yordum kusura bakma,sen yorum yapmayınca ben hatırlatayım bari,teknik aksaklık olabiliyo demek
havalar soğuyunca çok içemiyorum suyu,su harici çok sıvı alımım oluyo,çay,soda,soğan suyu yani onlarla 2 litreyi çok rahat geçer,kabul olmaz mı
sporu düzene oturtcam inşallah başladımya gerisi gelir
ya dün pazarda kestaneyi görünce eşim aldı,yapıncada dayanamadımbenim yaz kış bu gıdalarla imtahanım çok
genelde akşam çozutanlardanımfarkındayım
60 lardan kurtulmayı bende çok istiyorum ide,pantolonlarımın bazılarına giremiyorum artık
hoşgeldinhuhu ben geldim
Hoşgeldiiiiinnnn
kaç kiloun begüms en 60 lardamısın
evet masum 60 lardayım
cuma tartılcam
ne olduysa son 2 ayda olduanaaaa bu yaz bize yaramadı desene begüş
seni ilk defa 60larda görüyorum ama gider cnm sıkma canını
Rabbim şifa versin nesliKızlar hiç iyi değilim herkese teşekkürler tek tek alıntı yapamıyorum
Bize dua eder misiniz hastaneye gidiyoruz annem hasta kendim e gelemiyor tansiyon yüksek bisi yemiyor aksama direnci olsun diye serum başlatalım dedik hiç heves kalmadı
Yanına ceviz vs alma şansın var mı? Çok acıkırsan atarsın ağzınaOglen cok acikmis hissetmedim yemek yemedim birazdan sut icerim aksama kadsr dayanirim umari cunku hastaneye gitcem isimiz uzayabilir