Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Yoo onlar açılmış oluyor pıt diye düşüyor içinden:cokkomik:
Avucumun içini boyuyorlar ama. Dün eve dönerken sokaktaki bi ağaçtan 1 kiloya yakın yere düşmüş. Kimse de almamış. Hepsini kaptım:165:
Biz de koyden topladik bu haftasonu valla superler ince kabuklu tadi da harika.bi gun oturup ic edecem hepsini bi kismini oyle bi kismini rondodan gecirip ayiracam.aynisini findik icin de yapmam lazim.

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
@igdedali ben de seni çok beğeniyorum bebeim duygularımız karşılıklı:artist::interest:

Ekli dosyalar

• IMG_20180926_140259.jpg
    IMG_20180926_140259.jpg
    214,7 KB · Görüntüleme: 50

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Bu bildirimler bana ciddi ciddi gelmiyor. Tek tek girip bulmam lazımmış bunu anladım. Uyardığın için teşekkürler Begüşüm...:kanka:
Sondan başlayayım:silakonda:
Suyun neden 1,5:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Spor yapılmış öperim ki:mavis::mavis::mavis::mavis:
Kestane ney? Kestane demek ekmek demek akşam 9 da? Bu kış çok ateşli geçecek anlaşıldı:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
Akşamki ekmek neden mesela anlatsana biraz:silakonda:
Kahvaltı ve öğlen çok güzelken akşam bir miktar hatalar olmuş. Bu iki günü sıkı tut Begüş. 60'larda çok dolanmaman lazım:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

seni biraz yordum kusura bakma,sen yorum yapmayınca ben hatırlatayım bari,teknik aksaklık olabiliyo demek

havalar soğuyunca çok içemiyorum suyu,su harici çok sıvı alımım oluyo,çay,soda,soğan suyu yani onlarla 2 litreyi çok rahat geçer,kabul olmaz mı :uzgnm:
sporu düzene oturtcam inşallah başladımya gerisi gelir:zipla:
ya dün pazarda kestaneyi görünce eşim aldı,yapıncada dayanamadım :sopa:benim yaz kış bazı gıdalarla imtahanım çok :(
genelde akşam çozutanlardanım:sopa:farkındayım:hoop:

60 lardan kurtulmayı bende çok istiyorum ide,pantolonlarımın bazılarına giremiyorum artık:agla:

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
seni biraz yordum kusura bakma,sen yorum yapmayınca ben hatırlatayım bari,teknik aksaklık olabiliyo demek

havalar soğuyunca çok içemiyorum suyu,su harici çok sıvı alımım oluyo,çay,soda,soğan suyu yani onlarla 2 litreyi çok rahat geçer,kabul olmaz mı :uzgnm:
sporu düzene oturtcam inşallah başladımya gerisi gelir:zipla:
ya dün pazarda kestaneyi görünce eşim aldı,yapıncada dayanamadım :sopa:benim yaz kış bu gıdalarla imtahanım çok :(
genelde akşam çozutanlardanım:sopa:farkındayım:hoop:

60 lardan kurtulmayı bende çok istiyorum ide,pantolonlarımın bazılarına giremiyorum artık:agla:

kaç kiloun begüms en 60 lardamısın:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar