Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kelebekolacam

FERİŞTAHLARDAN
Tepki
3.037
Ya kuzu uzun zamandır 4 aydır falan diyetteyim ama pazartesinden beri nor alden az yiyorum normalden de az 1 kilo vermişim 3 günde bugün de canım bişey istemiyor
bu halsizlikler ondanda kaynaklanabilir yağ yakmaya başlayınca yağda depolanan maddeler vucuda dağılıyor ki bunlar genelde zararlı maddeler oluyor oyüzden kşlo vermeye başlayınca bi bıkkınlık bi halsizlik dönemi olur bol bol yeşil çay iç.ama tabi önce gebelik var mı yok mu kesnleştir.

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
bu halsizlikler ondanda kaynaklanabilir yağ yakmaya başlayınca yağda depolanan maddeler vucuda dağılıyor ki bunlar genelde zararlı maddeler oluyor oyüzden kşlo vermeye başlayınca bi bıkkınlık bi halsizlik dönemi olur bol bol yeşil çay iç.ama tabi önce gebelik var mı yok mu kesnleştir.
Ya nasıl kesinleştiricem bilmiyorum bunlar doktora adanada kiler ne anlamadım adam muayene bile etmeye gerek duymuyor

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Hayyyy maşallah öküz mü yedinnnn kiz + 2 kilo nedirrrr yuhhhhh:sopa::sopa:

Verirsinnn beee :zipla::zipla::zipla:
Öküz yemesem de öküz gibi yemiş olabilirim:165:
Haftasonu kv ye gittik esimin teyzesine kislik ekmek yapiyolardi katmerler bukmeler bi de misafirlige gittik tatlilar borekler..kizkardesim de gelmisti 2 kilo da o almis:kopkop:
Epeycesi gitti zaten o sekil yemenin üzerine normal beslenmeye gecince vucut detoks yapiyorum zannetti:kriz::kopkop:

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Öküz yemesem de öküz gibi yemiş olabilirim:165:
Haftasonu kv ye gittik esimin teyzesine kislik ekmek yapiyolardi katmerler bukmeler bi de misafirlige gittik tatlilar borekler..kizkardesim de gelmisti 2 kilo da o almis:kopkop:
Epeycesi gitti zaten o sekil yemenin üzerine normal beslenmeye gecince vucut detoks yapiyorum zannetti:kriz::kopkop:

:dislek::dislek::dislek::dislek:
Estağfurullah kizzz....
Sasirttinnn yanii aslında arada yapilinca harbi şok oluyor vücut anlamiyor.:bengeldim::bengeldim::bengeldim:

Dipnot : Yaniii arada yilda bir kere falan yanlış bilgi vermeyeyimm:165::165::165::165::165:

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Kahvaltıda incir var, kesmemiş 1 saat sonra baklava yenmiş. O da kesmemiş 3 saat sonra çikolata yenmiş :bayik:

Bu şahane menünün üzerine spor da yapılmamış.

Valla saydin ne diyeyim bilemedim. Hafta sonundan gelen +800 ün varken, cumaya 2 kala böyle bir menüyle gelmek???

Cuma günü eksi görürsem sana söz bundan sonra baklavalı börekli menülerine ağzımı bile açmıycam. Ama yok gelemezsen bir daha böyle menü görmek istemiyorum senden.
Gaptani deryammm :mavis::mavis::mavis:
Bakkk senn üzülme cumaya eksi gelirrr Saydin:hopp:
O ne kirli cıkıdırr ooo verirr:huri::huri::huri::huri:
Seniiii birinci edecegizzz :mavis::mavis::mavis:

Demiiii arkadasimmmm :sopa::sopa::sopa::sopa:

@saydin78

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar