Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308

igdedali

Tepki
19.308
sogan kabugu iyi geliyor ya kaynatsana
kışlık sogan günde iç 1 bardak hemen gelir
Ya onu bir iki kez denedim de değişik bi sancı yapıyor banum. Ağrı kesici iğne bile geçirmemişti.
Yoksa biliyorum en iyisi o. Hibisküs de içemedim düzenli. Aslında o da hemen getiriyor.
Derdini biliyorum ben. 2 aydır yediğim abur cuburlar, aşırı karbon, düzensiz yaşam...

igdedali

Tepki
19.308
indir.jpg

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Ilk geldiklerinde korku ve heyecan oluyor cocuklarin gozlerinde. Ellerini kollarini nereye koyacaklarini bilmiyorlar. Ikinci hafta taslar oturuyor yerli yerine. Her sey guzel olacak insallah:kedim:

Unutma ki onun da akli sende canim. Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin, her turlu kotulukten muhafaza etsin insallah.

aynen desire,sende öğretmendin demi,çok daha iyi bilirsin o hallerini
akrabalar aramış oğlumu onlara demişki ayrılırken çok zor geldi,kıyamam ben ona :ninni::kaalp:
dünde instagramda fotoğraf paylaştım,artık paylaşma şunları duygulanıyorum dedi,anladımki ben güçlü olcamki oda olsun ben ona belli edersem o daha zorlanacak

igdedali

Tepki
19.308
aynen desire,sende öğretmendin demi,çok daha iyi bilirsin o hallerini
akrabalar aramış oğlumu onlara demişki ayrılırken çok zor geldi,kıyamam ben ona :ninni::kaalp:
dünde instagramda fotoğraf paylaştım,artık paylaşma şunları duygulanıyorum dedi,anladımki ben güçlü olcamki oda olsun ben ona belli edersem o daha zorlanacak
Belli etme begüşüm.
Ben öyle yapıyorum. Anamlar da aynı. Arıyoruz kakara kikiri kapatınca yarım saat zırıl zırıl
Geçecek alışacaksın sen de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar