O resimdekini sen mi hazırladın? Bekle ben geliyorumBen yaparım kuzu çok severim öyle süslü süslü misafire de çok severim hazırlamayı bana gel İstanbul’a gelince bak daha neler hazılarım
O resimdekini sen mi hazırladın? Bekle ben geliyorumBen yaparım kuzu çok severim öyle süslü süslü misafire de çok severim hazırlamayı bana gel İstanbul’a gelince bak daha neler hazılarım
İnşalalh canım inşalalhOooo baya yüksek... azalıcak inş.. patır patır gidicek kilolar
Oy Hippo benim fincan takıntım var ne olacak bu halimO resimdekini sen mi hazırladın? Bekle ben geliyorum
Menü bildiriyoreeee @MaliPina
Sabah
Tavada sade yumurta
KK peynir, domates, salatalık
Yarım porsiyon börek
Bir adet zeytin
Ara sade kahve ve üzümlü cevizli bir adet kurabiye
Akşam
İki servis kaşığı kabaklı garnitürlü yemek
Üç kaşık makarna
Üç kaşık yoğurt
Bir adet paketli bir şey de yemiş olabilirim
Spor 3 mil Leslie
Su 2 lt
Gece yoğurt kürü yapıcam
Dürümler avuç içi kadar açık haliDürümler ne kadar küçücüktüler acaba ?
Bi de kahvaltında genelde tereyağlı ekmek görüyorum ... biraz ara versen
Eve yeni geldim eşim masa hazırlıyor daha göremedim elim ayağım titredi resmen gece gelirim sizmazsam
Ne zaman geliyoersunnnn tam olarakk
Ne yedin çakıl ?
Leeennn trip atıp kaçmak var mi?Selam maşallah beni çok güzel unutmuşsunuz
Menü
sabah
1 yumurta bir kaç lokmada sucuklu yumurta
Salatalık
Peynir zeytin
Maydanoz
Öğle
6 kayısı kurusu
Kahve
Akşam deneli tarna çorbası
Su 2 lt içmeye devam
Spor 60 ip
Bölgesel basen hareketleri
Görüşürüz iyi akşamlar herkese
Ölümü gör sen daha güzelsinSen daha güzelsin lan
hep iyi diyo ama ses tonu öyle değil,bilmiyorum flo
yurttan bi arkadaş bulmuş aynı sınıftalarmış bugün onla gitmiş okula,o biraz içimi rahatlattı,inşallah iyide anlaşırlar
böyle böyle alışcak işte de alışana kadar aklım hep onda
Ben burda klima açıyorum yaaa
Valla ben de ozledim.en kisa zamanda jilliana da baslicam.
Soyle 1 ay ful diyet spor 53leri gorurum heralde.sonra korumaya devam inşallah.
Şu oglumun ameliyat isi belli olsun da.
Oglumun kaşında doğuştan dermoid kist var.onu aldircaz yarin muayeneye gidecez bakalim ne diyecek doktor.trabzonda tanidik vardi tip fakultesinde ama ultrason istedi doktor.cok dusuk bi ihtimal de olsa beyinle baglantisi olabiliyomus.ultrasonsuz yapmam dedi ultrasona da ta bugune gun verdi o da bebek diye yoksa ocak ayina veriyodu..simdi burda goturcez bakalim ne diyecek doktor.inşallah cok gec bi zamana ultrason vermez de bi an once gecer gider.
Ayakta pışpışlayarak emziriyorsun.. oturunca çığlığı basıyor. Hatta bazen şarkı falan açıyırdum ben.. uyutup emzirdiğimi de bilirim..
Ben daha işteyim daha gitmeme çok var ve benim canim çok fazla yaş pasta istiyor delirecem neden böyle oldu şimdi yaaaaaa bol meyveli bir pasta ya çok fazla ihtiyaç duyuyorum sanki damarlarım ye onu ye onu diyor. Bu nasıl manyak bir iştah böyle
İğdeye bakana, yılışana, ağzının suyu akana, sevene, sövene, göz dikene, güzelsin diyene, oha çüş diyene, yıkıldı buralar diyene, afet misin beee diyene, kısacası tek kelime edeneeeewe
Kaynanası 4 aylığına yatıya gelsin İNŞALLAH.
(Aferin miu şimdi onlar düşünsün. İğde senin miu)
Ofsayti incelik olarak demiştim ben paketli ciss diyeyim susuyim mantı diyeyim susayim kendini hazırla sabaha yada mali ne zaman gelirse canım üzgünüm ama sıkı bı sopa görüyorum menun deDemedin. Demez olaydın. Ofsayt mofsayt. Ne kadan da sevimsiz kelimeler öyle
Yok yok şaka bi yana bu az yediğim günlere bir örnek. Haftaya iyice alışmış olurum. Birden kesersem çabuk bırakırım. Bu menüler bana eksi getirecek menüler
Gaptanımı da etiketleyim de bi de o fırçalamasın. Gaptanımsevgiler saygılar @MaliPina
FiiitttttttttAğzını yüzünü yirim
Neee eti moklu Böcüklu biseyler mi yedinDeğerli kaptanım @MaliPina
Bi menü vereyim isterim
Sabah: 08:00 küçücük tb ekmeğine tost ve kuruyemiş
12:30 bezelye yemeği az pırasa yoğurt
16:00 gibi 3 tane eti cici bebe attım ağzıma
Sonra regl oldum zaten halam geldi şimdi de bir şey yiyesim kalmadı sıcak duş yeşil çay modu
Allah zihin açıklığı versin minik bal böcüüümBeeen geldim
O kadar çok ödevim var ki sabaha kadar çalışsam ancak biter
Deme lan oyle oglum yiyoNeee eti moklu Böcüklu biseyler mi yedinbak bakim göbekte mi güzel duruyor dötte mi o cici şeyler
Çok teşekkür ederiiim FlowerımmmAllah zihin açıklığı versin minik bal böcüüüm
Anammm kendimi gordumYani kendim kahve iceceksem oyle dumduk utanmasam cezveden icecem boyle sunumlar sofralar fln hele sadece kendimeyse hic ugrasmam