Emel_ogretmen
AFET-İ DEVRANLAR
Gülme leeyyynnn
Gülme leeyyynnn
Menü vereyim
Sabah 9.30
2 dilim tereyağlı tost ekmeği
1 bardak sütlü kahve
5 kaşık palmiye böğürtleni püresi (böyle mor mor baya sağlıklı birşey, en yüksek oranda antioksidan içeren yiyecekmiş)
Ara:13.00
1 bardak çiğ domates çorbası
Öğlen 16.30
2 adet kaşarlı salatalı dürüm( küçücükler)
Akşam(20.40)
Fırında balık
Yeşil salata
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Katya tabiiki
Su bol bol, çok sıcak yaniyezzzz
@Ausencia_
Iğdeeeeemmm foto mu attınZALImın gızı kıskanç insanız ya neden koyuyorsun sen fotonu
O güzellik ne öyle o ne yaaaa
Senşn güzelliğin mimu nun boyu
Bıktım : (((((
İğde bebeyim sana çikin diyen taş olur taşşşşşşş
Maşallah beee
Bir de kaşları azcık düzelştirmişsin eskiye göre
Efsane güzel olmuş!
Kaldır şimdi fotonu
Kaç olması lazım??Yok canım yeni kan tahlili sonucum 19 a düşmüş ama yeterli değil hala değer
Tamam tamam en güzel benim kavga etmeyinSen daha güzelsin lan
Kahvaltın benim pazar kahvaltımNedir fazla sence baklava haric
Metam iyi şükür o ayri
Yani kendim kahve iceceksem oyle dumduk utanmasam cezveden icecem boyle sunumlar sofralar fln hele sadece kendimeyse hic ugrasmamNasıl yani kuzu anlamadım
Sen yapacağın zaman dürt beni. Sana tarif yazarız buradan. Akşamdan hazırlar dolaba koyarsın. Cidden mısır gevreğinden güzel oluyor.
Daha farklı çeşitleri de var. Yarın eti litalif yulaf ezmesi al bi paket.
Yükseltiyorsun beni
İdeali 2.5 olanı sınır 4.5Kaç olması lazım??
Halan hoş gelmiş mortiiiiim oooh
Keyifler nasıl pekii
Aaa kendim için ekstra özenirimYani kendim kahve iceceksem oyle dumduk utanmasam cezveden icecem boyle sunumlar sofralar fln hele sadece kendimeyse hic ugrasmam
Oooo baya yüksek... azalıcak inş.. patır patır gidicek kilolarİdeali 2.5 olanı sınır 4.5
Ağzını yüzünü yirim@matematik61
Sabahki yazını alıntılardan okudum
O kadar sevindim ki
Gerçekten çok iradeli birisin, ne güzel takır takır vermişsin kilolarını
Benim de aklıma ilk sizi okuduğum zamanlar geldi
Önce başka bir takıma yazmıştım rasgele, sonra biraz diğer takımları da okuyayım dedim ve sizi okuyup aynı saat mesaj yazmıştım, iyi ki de yazmışım
O kadar çok şey öğrendim ki buradan.. sadece bilgiler de değil, şu gurbet elde yalnızlığımı unuttum sayenizde..
Ya tebrik mesajı yazacaktım duygusala bağladım..
İyi ki varsınız
Satılıga cıkmısım haberim yok
Bugün çok acıktım öyle böyle değil eşimi aradım ben çok açım çok sinirliyim kapıdan girdiğimde yiyecek olmazsa kavgaya hazır ol dedim. O derece acim ve bu açlıkla imkansız sağlıklı yemek düşünüp yapamam o nedenle onun yapması gerek
Ben yaparım kuzu çok severim öyle süslü süslü misafire de çok severim hazırlamayı bana gel İstanbul’a gelince bak daha neler hazılarımYani kendim kahve iceceksem oyle dumduk utanmasam cezveden icecem boyle sunumlar sofralar fln hele sadece kendimeyse hic ugrasmam
Öhöm öhöm
o hatun beyle oldu @Ausencia_ @Miu ve 7. Takım sponsorluğunda
Ekli dosyayı görüntüle 24025
Ekli dosyayı görüntüle 24026
Gıdı göreniniz var mı ? Dudakta bir uçuk söz konusu sadece
Arada 20 kilo var efem
Edit: sağ elimdeki telefonu hala kullanıyorum. Ohaa kaç yıl olmuş