kuzum yaa kıyamamPişmişi kötüydü çiği o kadar da kötü değildi heralde yaçocuklara yapıyorum az alırım yada hiç almam.
Elimin havucuyla yazıyorum anajet
hani karışık yesen tam porsiyon bişey olmaz ama sade havucç salatası yemezdim ben olsam.
kuzum yaa kıyamamPişmişi kötüydü çiği o kadar da kötü değildi heralde yaçocuklara yapıyorum az alırım yada hiç almam.
Elimin havucuyla yazıyorum anajet
Elbette yiyebilirsin.Havuç salatası yiyebilirmiyim ki?
@igdedali @Ausencia_ @MaliPina her kim varsa ula işte
görüntü var ses yok hippomSus kızz kaptan olacak
Dogaclama menumu vereyim
Sabah 10.00
Muz yulaf sut
Ara 14.00
1 bardak süt
1 muz
Ara 16.30
1 kupa az sutlu nescafe
Aksam 18.30
Taze fasulye
Bikac parca kavun
Su 2lt
Spor 3 mil leslie yaptim kotu olmazsam yatmadan da yapcam
Sevgili kaptanim sabah deyoksa niyet uyandim ama sanirim hasta olcam o yüzden kahvalti yaptim guzel lahvalti da yapamadim valla hazirlaycak halim yoktu.sonra iyi hissettim muz süt detoksuna doneyim dedim ara o yuzden oyle.ama aksam hem cok aciktim hem halsiz kaldim yemek yedim kavun da bonus oldu esime dograyinca.
@Floweroflife
Bakın bunun adı dramdır
O kadaaaaa karbon bana bişey yapmaz, Sabahkiler uçmuş gitmiştir zaten yürürken, öğlen de çok küçükler avuç içim kadarBol karbon olmuş.. ama sen halledersin
Ben de oyle dusundum flo hasta olursam kotu olur. Bide haftasonu kardesim gelecek bi cis sozum var boyle detoks gibi az beslenip birden arti cikmayayim.zaten yemekten once bile sabahkinden eksideydim regl odemi de gidiyo.cumaya epeyce artiyi atmis olurim.
Neye niyet neye kısmet menüsü olmuş..
Berna detoks yapma balım, tam mevsim geçişi, bir de salgın var sanırım orda. Mevsim meyvelerini ve sebzelerini ye bolca.
Menü bence fena değil.. bı menü de eksi getirir zaten. Çok da zorlama bence
Aynen birden aç kalıp yüklenme, azar azar gitsin , sen yine ye yemeğini.. kardeşin gelince de bol bol yürürsünüz belki, eritirsin o cısıBen de oyle dusundum flo hasta olursam kotu olur. Bide haftasonu kardesim gelecek bi cis sozum var boyle detoks gibi az beslenip birden arti cikmayayim.zaten yemekten once bile sabahkinden eksideydim regl odemi de gidiyo.cumaya epeyce artiyi atmis olurim.
Hayirlisi
Menün çok güzel Çileğim. Bayıldım. Kendini aç hissediyor musun ? Ara öğün ihtiyacı hissedersen yanında biraz kuruyemiş, kuru meyve filan taşıyabilirsin. Bugünki gibi gecikmelerde elinin altında olur ağzına atarsın...Saat erken ama olsun ben menümü vereyim
SABAH 07.30
Peynirli yumurta
Domates, salatalık, bir zeytin
Bir dilim tam buğday ekmek
ÖĞLEN 14.15 (Arkadaşım yüzünden gecikti)
Beş köfte
Salata
Ayran
Açık şekersiz çay
AKŞAM 17.45
Bir tabak domatesli biberli mantar
Salata
Ayran
İki litre su, bir litre limonlu su
Sabah 8.10-9.10 arası yürüyüş (5000 adım)
Sonra çarşıda dolandım biraz, 6000 adıma tamamlanmıştır herhalde
Bu kadan kaptanım... Yeşillik aldım eve, yarın yiyeceğim.
Size birkaç sorum olacak, başka bilgisi olan da yazabilirse çok sevinirim...
1)Şimdi ben yoğun ders programımdan ötürü spor yapamayacağım lakin sabah dershaneye yürüyerek gideceğim. Dönüşte de duruma göre yürüyeceğim. Ama sabah kahvaltı ettikten sonra yürümem sakıncalı mı? Yani kahvaltım boşa gitmiş oluyor mu?
2)Bisiklet mi daha çok yaktırır yürümek mi?
3)Mısır gevreğini sabah küçük kasede yesem zararlı mı? Tek başına ama ?@igdedali
Sen iyileştin mi de böyle güzel menü veriyorsun yoksaaaaaaaaaaamSabah 08:30
1 dilim kaşar
1 domates
1 salatalık
12:30 (salata yoğudu, olaydı yirdim)
1 tabak sulu köfte
15:00
sütlü neskafe
1 mandalina
18:00
Zyt patlıcan yemeği 1 tabak
1 büyük kase yoğurt
1 saat yürüyüş
2 litre su, bolca bitki çayı ve normal çay
@igdedali
Daha iyiyim kuzum en azından mide bulantim geçti, normal insana döndümSen iyileştin mi de böyle güzel menü veriyorsun yoksaaaaaaaaaaam
Sulu köftede bulgur yohtu de banaDaha iyiyim kuzum en azından mide bulantim geçti, normal insana döndüm
Kayın babam vefat edince neredeyse bize yerleşsin dicektim ya da biz oraya abisi araya girmemiş olsaydı durum başa çıkılmaz bir hale gelicektiAltını üstüne çevirince daha mantıklı bi menü oldu sanki
Sporda yapınca şahane olacak
Temiz kalpli misin len sen
Bugün tam sana fotosunu atacaktım , hatta açtım wapp da seni ... araya bişey girdi kaldı
Yok yok değişik değil..erkek ırkının %90 ı ile aynı .
Aklındakileri , kalbindekileri konuşup halletmek kadar zor bişey yok onlara.
Ama sizin konu ciddi . Şimdi aşmazsanız ilerde daha büyük sorun olur.
Valla kuzum ömrümün en unutulmaz yemeğini yiyorum ağlamamak için direniyorum beklicem bakim 1 2 hafta sonrasına bakıcamAltını üstüne çevirince daha mantıklı bi menü oldu sanki
Sporda yapınca şahane olacak
Temiz kalpli misin len sen
Bugün tam sana fotosunu atacaktım , hatta açtım wapp da seni ... araya bişey girdi kaldı
Yok yok değişik değil..erkek ırkının %90 ı ile aynı .
Aklındakileri , kalbindekileri konuşup halletmek kadar zor bişey yok onlara.
Ama sizin konu ciddi . Şimdi aşmazsanız ilerde daha büyük sorun olur.
Hep gül kuzumAllah seni, yorgun argın mal mal okuyodum yüzümü güldürdün
Yaa canım iğdem çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsın aydınlattın beni resmenMenün çok güzel Çileğim. Bayıldım. Kendini aç hissediyor musun ? Ara öğün ihtiyacı hissedersen yanında biraz kuruyemiş, kuru meyve filan taşıyabilirsin. Bugünki gibi gecikmelerde elinin altında olur ağzına atarsın...
Yeşillik de alınmış... En bi sevdiğim
Sorularına gelince
1- Yapılan araştırmalar sabah aç karna yapılan yürüyüşün yağ yakımını hızlandırdığını gösteriyor. Yoğun kilo verme döneminde ben de aç karna yürüyüp 1 saat sonra kahvaltı yapıyordum. Ancak şu durumda senin öyle bir şansın yok. Bu demek değil ki yapılan yürüyüş boşa gidiyor. Ne kadar hareket o kadar hızlı yağ yakımı demek bizim için.
2- Elbette bisikletin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Ama yoğun sporu sana önermem. Yorgunluk hissedip derslerini aksatırsan ya da verimin düşerse üzülürüm... Bi dene bakalım hangisi kendini daha iyi hissettiriyor.
3- Paketlenmiş gıdaları ağzımıza sürmüyoruz. Mısır gevreği yerine yulaf ezmesiyle kendi kahvaltılığını yapabilirsin. Bazı sabahlar yumurta çekmiyor insanın canı. Böyle durumlarda 2 yk yulaf ezmesi, 1 tk fıstık ezmesi(ev yapımı), 1 muz, isteğe göre kakao tarçın ve süt ile çok güzel kahvaltılıklar hazırlayabilirsin. Hatta çantana atıp sabah yürüyüşünden sonra dersanede bi köşede nam nam nam yiyebilirsin. Benim ufak kavanozlarım var. Onlara hazırlayıp işe götürüyorum arada
YoktuSulu köftede bulgur yohtu de bana
Kuzum sen de hep gülHep gül kuzum