kız bende pko mko da yok saat gibidir nalet niye şaştı anlamadımBekledikçe gelmiyor nalet. Benim de bu iki aydır gelmiyor doğru düzgün... Var ama yok. Pco var. Kilo alınca mı etkiledi ne yaptı anlamadım.
kız bende pko mko da yok saat gibidir nalet niye şaştı anlamadımBekledikçe gelmiyor nalet. Benim de bu iki aydır gelmiyor doğru düzgün... Var ama yok. Pco var. Kilo alınca mı etkiledi ne yaptı anlamadım.
allah sana versin kuzum
Hibisküs,civan perçemi, ada çayı, kekik çayı, maydanoz suyu, soğan suyu. Gebelik ihtimalin yoksa bunlara başvur istersen Ela. Eğer çok geçtiyse tabi. Her 30 günde bir içmezsem gelmesi 45 günü buluyorkız bende pko mko da yok saat gibidir nalet niye şaştı anlamadım
kısmetallah sana versin kuzum
adaçayı var yanımda içeyim bariHibisküs,civan perçemi, ada çayı, kekik çayı, maydanoz suyu, soğan suyu. Gebelik ihtimalin yoksa bunlara başvur istersen Ela. Eğer çok geçtiyse tabi. Her 30 günde bir içmezsem gelmesi 45 günü buluyor
gıdıklama fena oluyom
Bugün 25 eylul 2018..
Geçen sene tam da bugun 25 eylul gunu tartiya ciktim 85.1..
Esim cikti 80.9..
Ben bugun diyete basliyorum dedim esime ilk hedefim de senden zayif olmak.pek ciddiye aldigini soyleyemicem.
Zaten ilk 3 hafta bol kacamakli gecti ona ragmen 3 kg vermistim.
O sirada diyet sayfalarini fln da takip etmeye basladim.zayiflayan insanlarin öyküleri fln.. @Ausencia_ ninkini kac kere okudum bilmiyorum. @hippotalamus hep takibimde ama gruba kimseyi almiyoruz yazmislar sadece okuyorum.sonra sayfaya simdi burda olmayan bi arkadas beni de alin yaziverdi(sem) aaa baktim kabul edildi hooop daldim ben de beni de alin bananeee diye.Nasil sevinmiştim hippo tamam dediginde.ilk gunden beni dovse de kahvaltilarimin sebebio benim en buyuk iyikim
sonra @Miu geldi muhtesem enerjisiyle iyiligiyle motivesiyle
@Ausencia_ tanıdım
ve sizleri
cok sey ogrendim hepinizden...
Hedef tablom vardi tarihlerle verecegim kilolar seklinde.sirayla hepsini tutturdum tahminlerimden de erken..hic duraklamadan patir patir gitti kilolar..
Ve 25 mart 2018 ben 58.5 kg ile korumaya gectim..sonra bikac ayda 55.3e kadar dussem de tatiller vs derken orada uzun sure kalamadim 55 58 arasi dolanip duruyorum 6 aydir..
Bu gercekten insana kendini sevdiren mutlu eden bisey..magazaya gidip de buyuk beden degil kucuk beden bulamadigina uzulmek bile mutluluk..
Ne bileyim oyle anlatasim geldi iste..
Seviyorum her birinizi tek tek cok cok
Sen yeterki spor yap.. ben hasretine dayanırım@hippotalamus kaptanim bugün pek gelemezsem merak etme hemi bol bol spor yapasim var evde toplu işim yok kızı kreşi bırakacaktım fena rüzgar var yağmur yağdı yağacak diğerini de üşüturum diye gitmeyecez ara ara gelirim hemi ozle ama beni
ya sen başımın tacısınBir kaptan olamadık diye neler duyuyorum
Dear @İNSANLIK bu kıyağımı unutmayın ulan
@begüm75 sanada gelsin sarı guş
ya bernaa nerden nereyeBugün 25 eylul 2018..
Esim cikti 80.9..
Ben bugun diyete basliyorum dedim esime ilk hedefim de senden zayif olmak.pek ciddiye aldigini soyleyemicem.
O sirada diyet sayfalarini fln da takip etmeye basladim.zayiflayan insanlarin öyküleri fln.. @Ausencia_ ninkini kac kere okudum bilmiyorum. @hippotalamus hep takibimde ama gruba kimseyi almiyoruz yazmislar sadece okuyorum.sonra sayfaya simdi burda olmayan bi arkadas beni de alin yaziverdi(sem) aaa baktim kabul edildi hooop daldim ben de beni de alin bananeee diye.Nasil sevinmiştim hippo tamam dediginde.ilk gunden beni dovse de kahvaltilarimin sebebio benim en buyuk iyikim
@Ausencia_ tanıdım
ve sizleri
Hedef tablom vardi tarihlerle verecegim kilolar seklinde.sirayla hepsini tutturdum tahminlerimden de erken..hic duraklamadan patir patir gitti kilolar..
Ve 25 mart 2018 ben 58.5 kg ile korumaya gectim..sonra bikac ayda 55.3e kadar dussem de tatiller vs derken orada uzun sure kalamadim 55 58 arasi dolanip duruyorum 6 aydir..
Bu gercekten insana kendini sevdiren mutlu eden bisey..magazaya gidip de buyuk beden degil kucuk beden bulamadigina uzulmek bile mutluluk..
Başkalarına ölüp bitiyorsun ama yemeler falan az daha göbekten zeytin yiyeceksin
kolay gelsin ela
Bernam yaaaBugün 25 eylul 2018..
Esim cikti 80.9..
@Ausencia_ tanıdım
ve sizleri
Girmiyorum daha kaynana olup gelinimi cekistircem burdaBernam yaaa
Cnm benim çok tebrik ediyorum seni.. hiç bozmadan hedefine ulaştın maşallah
Sen bizim her zmn örnek göstereceğimiz bir arkadaşımızsın
Hiç gitme hep burda kal.. bizimle
Yaaaya bernaa nerden nereye
yüzümde gülümsemeyle okudum devamını
herşey gönlünce olsun bundan sonra
@hippotalamus benim de hayatıma küçük dokunuşuyla büyük değişimler yapan kahramanımdır
ya sen kıskandın mı ama senide yerim ki minnoşum benimBaşkalarına ölüp bitiyorsun ama yemeler falan az daha göbekten zeytin yiyeceksin