Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emel_ogretmen

AFET-İ DEVRANLAR
Tepki
1.671
Diyette iyi bir gün geçirdiğini zanneden Emel örtmen kaptanın sopasını görünce şoka girmişti derken ikinci menüyü de çekinerek yazıyordu yarın ne zopa yiyeceğini bilmiyordu puhahaha
Aslında hiç de sandığı gibi olmayacaktı. Kaptanı @MaliPina ona sevgi ve şefkatle yaklaşarak onun tüm korkularını giderdi. Nasıl beslenmesi gerektiğini uzun uzun anlattı. Emel artık daha iyi biliyordu ne yiyip ne yetmeyeceğini. Güzel bir sohbetin üstüne birer şade kahve içtiler. Ayrı yerlerdelerdi ama gönülleri dip dibe. Masalın sonunda ne mi oldu dersiniz???
Eveettt bildiniz. Bunu tahmin etmek hiç de zor değil dimi çocuklar. Bunu bebekler bile bilir. Tabiikkki o haftadan sonra Afeti Devranlar her hafta birinci olduuuuu

@Ahu060812

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Ay evet esimin okuldan arkadasi soylemisti hem de erkek :kopkop:

Digerini valla soyleyemem:kriz::kriz:

La söyleseneeeeeee

Banudan başka bi Allahın kuluda söyle diye baskı yapmamış :gelburaya::heyecan:

Zeytin beni şişiriyor aus. Suya koyup yiycem artık.
Şişiren kısımdan arınmış olarak.

Ausuda austan sonraki kaptanıda biliyorum. Onlarda beni bilirler.

Elbet diyecek çok bişeylerim vardır da o kadarına gerek yok bu saatten sonra.

Onlar beni pişman etmiştir katıldığıma, bende onları pişman ettirmişimdir kaptan olduklarına.

Kilo verme konusunda istersen yaparsın diye güvenmiştir ikiside sağolsunlar.

Eskiye dönük bişeyleri hatırlamak bazen güldürüyor bazen çok üzücü oluyor benim için.
En çokta bezdirdiğimi okumak.
Gerek yok.

İkisinden de ÇOK şey öğrendim sağolsunlar öğrettikleri herşey için.
İkisinin de hakkı çok geçtmiştir helal etsinler.

Duygusala kayıyeeah çünkü dolunay yakın

:neee::neee::neee::neee::neee::neee::neee:

La helal olsun da .... iyi hatıralarımız daha çoktu sanki:165:

Ulan @Ausencia_ tovbe estagfurullah sey gibi isteyeni isteyene:kopkop::kopkop::kopkop:

Manukyan:krizz:

Hay maşşallahhh ecemavim hoşgeldinnnnn :mavis:

Güzel kilo vermişsin. Şimdi hedefin nedir?

Aus bütün morukları bana vermiş :haha: jetjil huzur evi açıcam :heyecan::heyecan:

Efenim söylemesi acı ben de 40 oldum olucam eli kulağında :interest:

Senin azcukk yaş takıntın varmışşş ya :521: bunalıma girme diye :capkinbito:

Aslında hiç de sandığı gibi olmayacaktı. Kaptanı @MaliPina ona sevgi ve şefkatle yaklaşarak onun tüm korkularını giderdi. Nasıl beslenmesi gerektiğini uzun uzun anlattı. Emel artık daha iyi biliyordu ne yiyip ne yetmeyeceğini. Güzel bir sohbetin üstüne birer şade kahve içtiler. Ayrı yerlerdelerdi ama gönülleri dip dibe. Masalın sonunda ne mi oldu dersiniz???
Eveettt bildiniz. Bunu tahmin etmek hiç de zor değil dimi çocuklar. Bunu bebekler bile bilir. Tabiikkki o haftadan sonra Afeti Devranlar her hafta birinci olduuuuu

@Ahu060812

Valla eveet bildinizzz den sonrasını bu takımdaki herkes yan oda diye tamamlar :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop: mevzu @MaliPina ile başbaşa drinkse:kriz:

Mimu88

Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Tepki
2.527

@Ahu060812

@MaliPina bi benimle yan odada drink almadı :D boyumdan posumdan mı korktunnn kıııızzzz

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Menü
11.30: 1 haşlanmış yumurta
2 kaşık kadar menemen
Peynir zeytin
1 dlm tbe
16:3 kaşık kısır
19.30: tepsi kebabı
Salata
Su :saymadım amaa azdi
Spor : 1 buçuk saat yürüyüş
@hippotalamus
Cnm 3 kaşık kısırla kalmışsın iyi.. bugünden itibaren 3 gün karbon yok oba göre ... suyu arttır.

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Yaaaa:kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:
Ben gidiyorum :mutluyum:
Akşama uğrarım :kalp:
Güzelce dersini çalış kuzucum Allah zihin açıklığı versin:kalp:

@Ahu060812
Bu rüyayı ne zaman gördün?

Dün öü önceki gün bir önceki gün mü:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
günaydınnnn dün akşam misafire gidecekken misafir bize geldi bitik haldeyim... :( regl gelmedi hava berbat tartı sabit
Mimummmmm öpüm mü :denizkizi:
Günaydın hippoş:danscıkiz::danscıkiz::danscıkiz::danscıkiz::danscıkiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar