Kimkiacaba
Daimi Üye
Anadolu universitesi dimi? Bildigim yerse eger degil yavrum.zaten eskisehir oyle aman aman buyuk bi yer de degil.Kampüs uzak mı merkeze Berna?
Anadolu universitesi dimi? Bildigim yerse eger degil yavrum.zaten eskisehir oyle aman aman buyuk bi yer de degil.Kampüs uzak mı merkeze Berna?
seksiyet fışkırıyo adamdanyahuşuklu ama kabul et
kıskandın demi

@begüm75 nereyi kazandı senin oğlan
Anaa ben bunu nası sormadım
Gel beraber ağlaşalım ben de ufak bacımı Eskişehir'e gönderdim.
Bugün aradı çok yalnız hissediyorum kendimi filan diyor. Kızı neşelendirdim ama kapattıktan sonra yarım saat ağladım
Evet Anadolu Üniversitesi. Önümüzdeki ay benim cadıya sürpriz yapayım diyorumAnadolu universitesi dimi? Bildigim yerse eger degil yavrum.zaten eskisehir oyle aman aman buyuk bi yer de degil.
Erken davran bosluklarimdan birini de sen doldursanki boş kalıyorsun daseni boş yakalayıp da görüşeceğiz peehhhhh
balım onlar çok ama çok mutlu olacaklar.. onlar hayalini kurdukları şeyi yaşıyorlar şuandaayyy deme iğde,onlar kötü olunca bizde kötü oluyoruz,inşallah çabuk alışır,arkadaş edinir
sizede hayırlı olsun,rabbim başarılar nasip etsin yeni okulunda,ayaklarına taş değmeden okusun bitirsinler
kardeşin ne okuycak eskişehirde? beniki kocaelini kazandı
bak ben senin yerinde olsam bugün alırdım o akıllı telefonu,inan bana büyük nimet,görüntülü konuşuyosun,anında foto atıyor,cık cık mesajlaşıyosun,gerçekten lazım hemde çokkk

ay beni bi gülme tuttu

Buyur gel kuzuEvet Anadolu Üniversitesi. Önümüzdeki ay benim cadıya sürpriz yapayım diyorum
Aminnn...ayyy deme iğde,onlar kötü olunca bizde kötü oluyoruz,inşallah çabuk alışır,arkadaş edinir
sizede hayırlı olsun,rabbim başarılar nasip etsin yeni okulunda,ayaklarına taş değmeden okusun bitirsinler
kardeşin ne okuycak eskişehirde? beniki kocaelini kazandı
bak ben senin yerinde olsam bugün alırdım o akıllı telefonu,inan bana büyük nimet,görüntülü konuşuyosun,anında foto atıyor,cık cık mesajlaşıyosun,gerçekten lazım hemde çokkk
evet öyle ama başta ayrılık çok koyuya bi anaya....hele evlat teksebalım onlar çok ama çok mutlu olacaklar.. onlar hayalini kurdukları şeyi yaşıyorlar şuanda
Len gelcem de hemen ayarlayayim.Ben bebeli kadinim gelcem diyip gelemiyom.boşluk dolduracak insan mıyız biz bernağğğğğğğğğğğğğğğğ?
kaybol gözüm görmesin seni. boşlukları doldurmaya başlarsam elimde pamukla gelirim sen zararlı çıkarsın
Hacı kızım iyi şükür ben de iyiydim şükür de şunu görene kadar@Portakal Sulu Ordek ördeğim ben çok geç gördüm.. kızın mı hasta? piremsesin nesi var? şimdi nasıl? asıl sen nasılsın?
Şu arkadaşa Ankara'yla Eskişehir'in çok yakın olduğunu, Önce Eskişehire geçip ordan Ankara'ya geleceğimi anlatabilir mi birinizama ankaraya gelme daha . aferin. alkış. devam.
Hacı kızım iyi şükür ben de iyiydim şükür de şunu görene kadar Ekli dosyayı görüntüle 23988
Bu nedir ?

salıver küçük enişteyi bacım napak yaa
1.GRUP JETGILLER 
2.GRUP CİLVELİ KAHVE
3.GRUP AFET-İ DEVRANLAR
4.GRUP FERİŞTAHLAR 
KORUMA GRUBU 
maşallah iğde çok güzel bi bölüm,muvaffak olsun okulunda inşallahAminnn...
Hukuk okuyacak nasipse Begüşüm.
Alacaktım da işte bi erkeklik yaptık okul masrafların bizden dedik. Çökertti beni 2 aydaMaddiyattan erteliyorum

o zaman maddiyat konusunda haklısın, tez zamanda düze çıkıp alırsın inşallah