Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Tevo bizi mi kekliyon kız gece gece:neee:
@Tevolly
Hani uyurken biri diğerinin arkasından sarılıyor ya cenin pozisyonunda işte ona kaşık pozisyonu deniyor..
Bence de:dislek:dışardan çok mu saf duruyoz acaba biz flo :düsün:
Yok yok yakmazsın bende de var accuk:kopkop:
Valla bilmiyordum kız ama.sayenizde başka isimler de öğrendim :artist:
Hahahha sizin nereniz saf len :ruj:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Flom kaçak Göcek yok ama tarhanaydi meyveydi kızılcık suyuydu öğünleri abarttim bol bol protein aldım yanında ıhlamurlar kusburnular havada uçuştu artım var ama inşallah cumaya toplarim
Canım artıyı boşver sen, ben daha önce de söyledim,takıma pazartesi günü reset atıyorum, hastalar iyileşsin, ağrısoı sızısı olanlar iyileşsin hep beraber başlayacağız. Sen ye bol bol iyileşmeye odaklan
:gülegüle:

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
atlaya zıplaya okudum geçmişi nerdeyse 2000 mesaj vardı idare edin
@Türkan44 hoşgeldin rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
@pempikzx tekrar geçmiş olsun
@Floweroflife düğünde çok sıkılmışsin kulaklıkla müzik dinlerim sıkıldığim düğünlerde
@Ausencia özledim sadece bişey yok
@Miu dil sınavının iyi geçmesine çok sevindim balım
@MaliPina bı drink alalım mı
@hippotalamus rabbim ne sıkıntın varsa çaresini de versin inşallah hayirlisiyla
@Portakal Sulu Ordek gagasını sevdiğim
Başka birşeyler daha vardı ama saat olmuş 2 ve burnundan nefes alamadığı için uyuyamiyan 2 adet çocuk ve bir ben varım kafa bı iki milyon basıyor unuttuğum varsa affola

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Canım artıyı boşver sen, ben daha önce de söyledim,takıma pazartesi günü reset atıyorum, hastalar iyileşsin, ağrısoı sızısı olanlar iyileşsin hep beraber başlayacağız. Sen ye bol bol iyileşmeye odaklan
:gülegüle:
Flo gomuyorum meyveyi proteini çünkü sonu pelisilin üstüne serum hersene aynı tekrar bademcik ameliyatı olmam lazım başka çaresi yok ama yaş ilerledikçe azalıyor bademcik problemi buna da şükür diyorum griple gelince bayağı kötü etti

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
Ehli keyif hatunları yarın büyük ihtimalle ufak tefek cinayetler yaşayacağız sabah saatlerinde tartılarla
Geçmiş geçmişte kaldı..
Hastalar , bol bol meyve sebze bitki çayı için iyileşin, takım kaçmıyor , iyileşinceye eksiye geçmeye başlayacağız
Reglden kıvrananlar, geçecek işşallah , regl sonrası en hızlı hafta, metabolizmanın en iyi çalıştığı zaman, artıları temizlemek için tam zamanı
Hafta sonu düğündü partiydi diye sapıtanlar varmış takımda :sopa: hemen temizleme moduna geçiyoruz
@matematik61 canım umarım dinşenip uyanınca aptın geçer, iştahın da kapansın artık, haydi başla eski Berna ol yine
:lili:
@Portakal Sulu Ordek kızın yarın iyileşip güle oynaya kreşe gider sen de rahatlarsın umarım. Hadi ördikim bu hafta içi beraberce dikkat edelim
:gelbenimle:
@nehirnil111
Canım haftansonun nasıl geçti? Bu hafta içi dikkat ediyoruz tamam mı?
:cilgin:
@Kajupi
Kuzum kaju çok güzel artı temizler, yer ama gereğini yapar dediler, sana güvenim tam
:denizkizi:
@Whiteblacklife
Kuzuuum hasta kuzım Benim iyileşene kadar bol bol yemeni rica ediyorum senden. 3 gün bol bol vitamin al ki hemencik iyileş, artılar gider, zamanımız var aceleye gerek yok
:asikk:
@koza99
Çalışkan miniğim nasıldı hafta sonun? Bakalım yarın ne diyecek tartı.. dikkat ettin mi hafta sonu?
:artist:
@eflalim
Zuzu, hadi dön artık.. yokluğun hissediliyor, hepimiz yanlış anlıyoruz, alıngan oluyoruz, kırılıyoruz.. yarın muhakkak tartı bildirimi ver tamam?
:selam:
@D3S1R3
Seni tebrik ediyorum, korumanın hakkını verip, kararında cıslar yiyip hem spor hem de sağlıklı beslendiğin içim zaten artı gelmezsin, acaba me olacak tartı, ama bizim için önemli olan düzen öttürmek ve sen bunu örnek olacak şekilde oturttun
:mutluyum:
@Floweroflife
Cımaetesi akşamı için al sana sopa
:sopa:

Yarın erken gelmeye çalışacağım, devlet dairesind işim var ama orda sıra beklerken gelirim
Tartılar yüzümüzü güldürür umarım, yarın yeni bir güünnn
Tüm olumsuzluklar geçsin gitsin
Herkes düzelince takımda sıkı yönetim ilan ediyorum. Ben bilmem, duymadım, görmedim demeyin
:huri::huri:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Flo gomuyorum meyveyi proteini çünkü sonu pelisilin üstüne serum hersene aynı tekrar bademcik ameliyatı olmam lazım başka çaresi yok ama yaş ilerledikçe azalıyor bademcik problemi buna da şükür diyorum griple gelince bayağı kötü etti
Oy oy fena olmuş, tuzla gargara yapıyor musun? Çok geçmiş olsun wayt, aynen devam hiç düşünme diyeti, protein, meyve, sebze zararlı değil zaten, karbonhidrata görüşmediğin sürece ye bol bol, öğünlerin arasını da açma, az ama sık ye
Tekrar geçmiş olsun, bademcik halsiz de bırakır

Ahu060812

FERİŞTAH
Tepki
1.895
İşim daha yeni bitti 4 makine çamaşır çocukların bütün dolapları kitapları araya bi hastane ziyareti kiler düzeltme valla geberdim
@hepfit menünü merak ediyorum datlım:521:
@cileklidonut anan temizlik mi yaptırıyor uğramadın bugün pek:düsün:
@Ahu060812 ve @kelebekolacam :kanka::kanka::kanka:
Ve @Bonus :eskrim:
Gelemedim canoom ama yemedim
Takımımıza isim buldum:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
@hepfit
@cileklidonut
@Ahu060812
@kelebekolacam
@Bonus
Bundan sonra adımız vurucu tim olsun mu:heyecan:
Adımız vurucu tim mi feriştahlar mı son tahlilde
Ben yatıyoreeee:kedim::kedim::kedim:
Hepinize iyi geceler diliyorum efenim:tatlim::tatlim::tatlim::tatlim:
O menü vermeyen @hepfit , @kelebekolacam @Ahu060812 ya da teessüflerimi iletiyorum:gelburaya:
Hemen yazayım menümü
Geç kahvaltı
İki dlmden ekmekten tost
Bi yumurta
Domates salatalık
Pey zey
İkindi
Bamya yoğurt
Akşam yok
Su 1.5 artı bi soda
Spor 30 dk yürüyüş
500 merdiven inip çıkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar