Whiteblacklife
JETGİLLER
Kusura bakmayın gelemedim hastalık fena çarptı oğlum kızım ben ucumuzde gribi en derinden yaşıyoruz benim bademcikte hortlayinca tam oldu 

Nasılçok cahilim keşke...
Kaşık pozisyonu?
Ayyy Feristahlar miii koydunnn adiniziii...
Hacı Yatmazlarr daha uygun olurdu.Igde gördüğün ruyanin etkisimi isim seciminn... Edelelii kollar falan biskolata erkekleriiiii
Ben bile biliyorken...çok cahilim keşke...
Allahım herkes hasta dağlara taşlara yarabbim geçmiş olsun kuzuKusura bakmayın gelemedim hastalık fena çarptı oğlum kızım ben ucumuzde gribi en derinden yaşıyoruz benim bademcikte hortlayinca tam oldu

Len ekipte sağlam kalmadı.Kusura bakmayın gelemedim hastalık fena çarptı oğlum kızım ben ucumuzde gribi en derinden yaşıyoruz benim bademcikte hortlayinca tam oldu
Yorum İçin demedim kuzu. Görmezsen kızma diye DidimdiGördüm kuzu pc elime geçmiyo herif yüzünden. Telden zor oluyo. Yarın sabah yorumlicam allah izin verirse

Kusura bakmayın gelemedim hastalık fena çarptı oğlum kızım ben ucumuzde gribi en derinden yaşıyoruz benim bademcikte hortlayinca tam oldu

Yok yok kızmam sen yeni kontenjandan girdinYorum İçin demedim kuzu. Görmezsen kızma diye Didimdi
Sen zaten bil herşeyiBen bile biliyorken...
Gecmis olsun White ımKusura bakmayın gelemedim hastalık fena çarptı oğlum kızım ben ucumuzde gribi en derinden yaşıyoruz benim bademcikte hortlayinca tam oldu
Çok geçmiş olsun vayt tam geçiş zamanlarıKusura bakmayın gelemedim hastalık fena çarptı oğlum kızım ben ucumuzde gribi en derinden yaşıyoruz benim bademcikte hortlayinca tam oldu
Gugıl amcama soracam bende

Igde sen bilmesen şaşardımBen bile biliyorken...

O öğretmiştir uygulamalı şematik olarak zatenSen zaten bil herşeyi
Feylesofa söyliciimmm

Ne oldu pempik neyi varmış kızının?
@pempikzx balim ne oldu acilde ne dediler
Acilde bişey demediler canlar idrar tahlilini alamayınca bişey belli olmadı hastanede kucağımda uyuduğu gibi kaldı tedirgin duruyorum uykuda felan istifra eder diye@pempikzx çok geçmiş olsun miniğe iyidir inşallah şimdi kıyamam ya
çok çok geçmiş olsun canımKusura bakmayın gelemedim hastalık fena çarptı oğlum kızım ben ucumuzde gribi en derinden yaşıyoruz benim bademcikte hortlayinca tam oldu
Heee yaaa doğru diyonO öğretmiştir uygulamalı şematik olarak zatenkimi kime şikayet ediyon sen